OVO SU NAJBODARENIJI GLUMCI: Kriju blago u gaćama!
Foto: Youtube/screenshot

Mašala

OVO SU NAJBODARENIJI GLUMCI: Kriju blago u gaćama!

Pop kultura -

U svetu poznatih malo toga može da ostane sakriveno, a pod svetlima reflektora otkrivaju se i najveće tajne. O tome koji su glumci u Holivudu najobdareniji godinama kruže razne priče i nagađanja, ali za neke postoje i potvrde. Zahvaljujući izjavama bivših devojaka, partnerki koje su s njima snimale scene na filmu, kao i fotografijama koje se procurile na internet, za ovih 12 muškaraca pouzdano se zna da imaju velike polne organe.

1. Šon Koneri Legendarni Škot odavno je čuven po ovom pitanju, i to zahvaljujući koleginici Ursuli Andres, koja je na snimanju jednog od filmova iz serijala o Džejmsu Bondu imala prilike da vidi njegovu muškost, a o tome je kasnije javno govorila. Ipak, ostalo je nepoznato koliko je to tačno u centimetrima.

2. Daniel Krejg Naslednik Konerija kao agent 007, prema rečima glumice Džudi Denč, koja je s njim snimala film "Kazino Rojal", takođe je pozamašan po tom pitanju. Ali kao i u slučaju Šona, precizni podaci su nepoznati. Slavni Džejms Bond je u jednom svom intervjuu izjavio da najviše ceni svoju muškost.

3. Majkl Fasbender Šarliz Teron je posle filma "Sramota" rekla da Majkl i njegov penis uvek kod nje mogu imati podršku. Priče o polnom organu holivudskog glumca krenule su posle dodele Zlatnog globusa 2012, kada je Džordž Kluni počastio kolegu neobičnim komplimentom. On je tada nominovanog Fasbendera, koji se u filmu "Sramota" pojavljuje potpuno nag, pred svim zvanicama i gledaocima javno upitao da li golf igra s rukama na leđima.

foto: Profimedia

4. Lijam Nison Dženis Dikinson je u svojoj autobiografiji pohvalila svog bivšeg supruga veoma preciznim rečima: "On ima najveći penis, kada skine pantalone iskoči boca vode 'evijan'."

5. Džej Zi Poznati reper je, prema opisima jedne obožavateljke, dobio slične pohvale: "On ima džinovski penis, ali dosadan - kao boca 'pepsija'."

6. Orlando Blum Orlando se pre dve godine odmarao u Italiji sa devojkom Kejti Peri, a paparaci su ga uhvatili potpuno nagog na dasci, a o fotografijama njegovog impozantnog vršnjaka brujao je ceo svet.

7. Tomi Li Ko je gledao kućni video poznatog muzičara grupe Motli kru s Pamelom Anderson - sve zna! Tomi Li je već 15 godina zasluženo na ovoj listi.

foto: Profimedia

8. Frenk Sinatra Ava Gardner je svog bivšeg supruga jednom prilikom opisala ovako: "Frenk je težak jedva sedamdeset kilograma, a šezdeset ima u svom organu!"

foto: Profimedia

9. Piter Andre Poznati pevač je bio u vezi s manekenkom Kejti Prajs Džordan, koja je za njegovog vršnjaka rekla da "ima dimenzije velikog TV daljinca". Njih dvoje su raskinuli 2009. godine, ali se Peter kasnije požalio da ga bivša neprestano proganja i moli da se pomire.

foto: Instagram

10. Stiven Tajler Pevača Aerosmita je jedna od grupi devojaka opisala rečima da ima ogroman polni organ koji mogu rukama da obuhvate pet devojka.

11. Vilijem Defo Američki glumac morao je da ima dvojnika za scenu u filmu "Antihrist", u kojoj mu se vidi polni organ. Ekipa koja je radila ovo ostvarenje otkrila je da se reditelj odlučio na ovaj korak jer je glumac toliko obdaren da se svi zbune kad ga vide!

12. Dejvid Bekam Fudbaler je tokom snimanja reklame za robnu marku H&M pokazao koliko je obdaren. Kada su novinari pitali njegovu suprugu Viktoriju da li je to posledica Fotošopa, ona je izjavila: "Ono što vidite na fotkama, to i dobijete."

Ekipa Kurira/ foto: Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track