SERIJU PRIJATELJI SVI STE OBOŽAVALI: A sećate li se Rosovog sina Bena? Evo kako danas izgleda, NIKAD ga ne biste prepoznali (FOTO,VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

ODLIČNO IZGLEDA

SERIJU PRIJATELJI SVI STE OBOŽAVALI: A sećate li se Rosovog sina Bena? Evo kako danas izgleda, NIKAD ga ne biste prepoznali (FOTO,VIDEO)

Pop kultura -

Svi se sećate popularne serije "Prijatelji", a sećate li se preslatkog Rosovog sina Bena?

Simpatičnog Bena koji je iako se pojavio samo u 7 epizoda osvojio srca publike. Njega je tumaćio glumac Kol Spraus.

Njegovog oca tada je tumačio Adam Sendler, a godinu dana kasnije zaigrao je u popularnoj seriji „Prijatelji“. Pojavio se u samo 7 epizoda, ali je uspeo da ukrade srca gledaocima.

"Tada sam bio smrtno zaljubljen u Rejčel koju je glumila Dženifer Aniston. Bilo mi je teško da radim s njom. Kad bi se pojavila, bio bih smotan i zaboravljao tekst", rekao je Kol koji je danas 25-godišnjak.

foto: printScreen Jutjub

Ulogu u filmu „Big Daddy“ delio je sa svojim blizancem Dilanom. Braća su neretko zajedno glumila jer su producenti voleli da ih angažuju u paru.

Evo kako danas izgleda.

Nakon „Prijatelja“ glumio je u „I Saw Mommy Kissing Santa Claus“, a nakon toga zaigrao je i u nekoliko televizijskih serija. Veću ulogu dobio je u seriji „The Suite Life of Zack and Cody“, a trenutno glumi u seriji „Riverdale“.

omg? - tags: #bengeller #rossgeller #colesprouse #davidschwimmer

A post shared by F•R•I•E•N•D•S (@_f.r.i.e.n.d.s.fp) on

Kurir.rs/Dnevno.hr/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja