Najnovije vesti

ISPOVEST ŽENE KOJA IMA AVANTURU SA MUŠKARCEM, ALI JE OČAJNA: Dosta je stariji od mene, stalo mi je do njega, ali  sam ZABRINUTA
Foto: Profimedia

OBRATILA SE ZA POMOĆ

ISPOVEST ŽENE KOJA IMA AVANTURU SA MUŠKARCEM, ALI JE OČAJNA: Dosta je stariji od mene, stalo mi je do njega, ali sam ZABRINUTA

Žena

Jedna žena ima avanturu sa starijim muškarcem te se boji da njih dvoje nemaju iste želje od te veze. Takođe je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje.

Ona je očajna, te se obratila za pomoć na sajtu "24.hr".

"Zanima me kakvu budućnost imam s muškarcem čiju sam vam sliku poslala. Bojim se da njegove namere prema meni nisu iskrene. Znatno je stariji od mene, razvezden je i mislim da još pati za bivšom suprugom te da sa mnom želi samo avanturu.

foto: Profimedia

Nadam se da nisam u pravu jer mi je stvarno stalo do tog čoveka. Isto tako, zanima me njegovo zdravlje, bolestan je, hoće li dočekati transplantaciju, hoće li mu se zdravlje poboljšati?"

Dobila je sledeći odgovor:

Po prirodi ste nepoverljivi i konfuzni. Često preterujete s lošim predrasudama i pomalo ste uvek nezadovoljni. Znam da u prošlosti niste imali neke dobre veze, sve su bile nesigurne i nestabilne. Zbog toga imate takav stav.

Ovaj čovek jeste malo na svoju ruku, vrlo je komplikovan i tvrdoglav, ali ima dušu i pažljiv je te isto to očekuje od drugih. Vi previše kompliikujete stvari. Malo ga više pazite jer je zabrinut za zdravlje.

Uspeće transplatacija organa i biće dobro. Isto tako, zasad vas vidim zajedno, samo nemojte biti ljubomorni i previše ga ispitivati jer ćete samo napraviti problem kojeg trenuno nema. Njemu neka je sa srećom, a i vama. Javite kad dobije organ. Želim vam sreću.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...