SUROVo

HAOS NA SCENI U BEOGRADSKOM MADLENIJANUMU: Američki glumac popio šamarčinu od Jelice Kovačević i odmah otišao za Njujork! Ovo teško da je bila gluma (KURIR TV)

Pop kultura -

Sinoć na maloj sceni Madlenianuma američki glumac srpskog porekla Željko Dimić dobio je batine od glumice Jelice Kovačević i pobegao prvim letom za Njujork.

foto: Promo

Šamarčina je izgledala tako kao da joj je Željko nešto ozbiljno zgrešio pa mu je Jelica odvalila šamarčinu da mu je obraz svetlucao narednih sat vremena.

Šalu na stranu, rađena je vežba fokusa i razbijanja istog te je Jelica Željka iznenadila šamarom i nije uspela da mu rasturi koncentraciju. Ovo je vežba američkog instituta Li Strazberg koju su prošli i Al Paćino i De Niro ...Tako da je Željko dobro prošao ...

Na maloj sceni Madlenianuma, američki glumac srpskog porekla Željko Dimić održaće čas glume za sve kolege iz Srbije i regiona, a ujedno voditi i radionicu na kojoj će predstaviti neke od vežbi sa čuvenog američkog Li Strasberg Instituta na kome je diplomirao.

foto: Promo

Pored vežbi studenata glume sa ovog prestižnog univerziteta, Željko Dimić će predstaviti i one iz čuvenog njujorškog Actors Studija koje je godinama radio sa svojim profesorima, kao što su Mišel Margota, Den Grimaldi, Irma Sandrej, Lola Koen i Robert Kesl.

Biće reči i o saradnji sa kolegama Armandom Asanteom, Bilijem Zejnom, Al Paćinom, Džefon Goldblumom, Teom Leoneom, Lusi Lu, Selenom Gomez, Elizabet Su, Mariškom Hargitai, Kevin Dilon, Donie Wahlberg, Tomom Hardijem i drugima, ali i o karijeri sa preko 70 uloga na filmu, televiziji i pozorištu, na 4 jezika i 4 različita akcenta na engleskom jeziku

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track