EŠTON RASKINUO UGOVOR O VLASNIŠTVU: Kučer dao vilu ćerki Demi Mur
Foto: printScreen jutjub

kraj

EŠTON RASKINUO UGOVOR O VLASNIŠTVU: Kučer dao vilu ćerki Demi Mur

Pop kultura -

Ešton Kučer rešio je da ostavi svoj deo vredne vile poćerki Rumer sa kojom se najbolje slagao dok je bio u braku sa njenom majkom Demi Mur. Njih dvoje kupili su zajedno vilu 2009. godine za 971.000 dolara, objavio je Dejli mejl.

foto: profimedia

Reč je o luksuznoj nekretnini koja se nalazi u kvartu Holivud Hil u Los Anđelesu, nad kojom su Kučer i Rumer delili vlasništvo. Međutim, strani mediji bruje o navodnoj Eštonovoj želji da raskine sve veze sa Demi i njenim naslednicama koje je dobila u braka sa glumcem Brusom Vilisom. Takođe, Rumer je sudu predala dokumente u kojima se navodi da su njen bivši očuh i ona raskinuli ugovor o suvlasništvu nad kućom.

foto: Profimedia

Na oglasima za nekretnine stoji da je vila prodata za 572.000 dolara. Kako se piše, navodno je njegova sadašnja supruga Mila Kunis morala da potpiše papire za predaju kuće Rumer, jer je udajom za Eštona i ona dobila pravo na suvlasnički deo kojeg se odrekla.

foto: profimedia

Podsetimo, Ešton i Demi započeli su ljubavnu vezu 2003. godine, a venačali se dve godine kasnije. Ni razlika od 16 godina nije ih omela u stvaranju zajedničkog života, ali se par razveo posle osam godina. Njih dvoje su se rastali i pre zvaničnog okončanja braka 2013. godine, a dok je čekao sudski proces, glumac je uplovio u romansu sa koleginicom Milom Kunis. Sa njom ima ćerku i sina.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Marija Trajković / Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track