SERGEJ TRIFUNOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE! Voja Brajović otkrio STRAŠNE detalje šta se dešavalo sa glumcem iza SCENE: Počeo je da se guši i samo je pao!
Foto: Dragana Udovičić, Mojnovisad.com

Kurir EKSKLUZIVNO

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE! Voja Brajović otkrio STRAŠNE detalje šta se dešavalo sa glumcem iza SCENE: Počeo je da se guši i samo je pao!

Pop kultura -

Sergej Trifunović, kojem je prozlilo dok je izvodio predstavu "Voz" u Novom Sadu, pušten je kući.

Voja Brajović kaže za Kurir da je Sergej Trifunović sada dobro. "Bilo je strašno, počeo je da se guši i pao je iza scene, odmah smo zvali Hitnu pomoć. Mislim da je sad već kod kuće i da nije više u bolnici", kaže glumac.

Voja je sa Trifunovićem trebalo u Novom Sadu da odigra predstavu "Voz".

foto: Dušan Milenković

Podsetimo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se nisu vratili.

foto: mojnovisad.com

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i zamolio je publiku na razumevanje, kao i da mora da otkaže večerašnju predstavu.

Ubrzo je došla Hitna pomoć i glumca na nosilima odvela u bolnicu.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto Kurir i Foto mojnovisad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track