HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE SE DANAS DOGODITI VELIKO ČUDO: Ovaj znak čeka srećna budućnost
Foto: Shutterstock

Radosne vesti

HOROSKOP OTKRIVA KOME ĆE SE DANAS DOGODITI VELIKO ČUDO: Ovaj znak čeka srećna budućnost

Zanimljivosti -

Dnevni horskop - seksil Merkura i Plutona doneće nove planove i šanse za samoostvarenje, a ovo je odličan dan da se zauzmete za aktivnosti koje mogu da promene budućnost, piše Lovesensa.

Dragi Bikovi, dok tremperatura počinje polako da opada, u vašoj ljubavnoj vezi vatra i varnice sve više rastu i jačaju. Očekuje vas dan pun ljubavi, iznenađenja i divnih aktivnosti sa partnerom. Ne očekujte još više, već budite zahvalni za ono što imate i želje će se brzo početi da se ostvaruju. Zapamtite, zahvalnost je najveća zapovest.

Venera, planeta ljubavi, probudiće strast u srcu usamljenih Bikova, a intucija govori da možete doživeti najlepšu ljubavnu harmoniju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Čini vam se kao da možete da čitate njegove misli, slični ste i prija vam njegova energija. Nemojte propustiti ovu šansu za ljubav, jer susret sa srodnom dušom ne događa se tako često. Venera počinje da utiče i na posao i vaše ambicije. Ona je moćna planeta, a ovoga puta njena magija usmerenja je na napredovanje i trku za uspehom. nemojte da se iznenadite i da vas začude dobre promene na polju karijere - vreme je da osetite sladak ukus uspeha i pobede.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP - EVO ŠTA TREBA DA URADITE DO POLOVINE NOVEMBRA I ŽELJE ĆE POČETI DA SE OSTVARUJU

AKO VAS ČESTO BOLI GLAVA, POČNITE DA JEDETE OVU HRANU

ŠTA SE MENJA U TELU AKO SVAKOG DANA DREMATE BAR 20 MINUTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track