SRPSKI VODITELJ POBEDIO JE RAK: Suočio se sa bolešću dece, a evo zašto NEĆE IMATI JOŠ JEDNO DETE, a želi ga
Foto: Printscreen

ISkRENO O SVEmu

SRPSKI VODITELJ POBEDIO JE RAK: Suočio se sa bolešću dece, a evo zašto NEĆE IMATI JOŠ JEDNO DETE, a želi ga

Pop kultura -

Život srpskog voditelja Dejana Pantelića prepun je uspona i padova, ali je on i pored svih loših stvari sa kojima je morao da se suoči zadržao osmeh na licu.

Dejan danas proslavlja 49. rođendan, a poslednjih godina proživeo je mnogo teških trenutaka. Godine 2012. dijagnostifikovan mu je tumor na krajnicima, a o svojoj bolesti, koju je uspeo da pobedi, govorio je javno kako bi pomogao i drugima koji se bore sa istim problemom.

#saminaplaziuletnjimmajicama ??❤❤??

Објава коју дели Dejan Pantelić (@deki.pantelic) дана

Dejan Pantelić u dugogodišnjem je braku sa suprugom Mionom, sa kojim ima ćerku Lanu i sina Vukašina. Oboma im je u ranom detinjstvu dijagnostifikovan dijabetes, a ovo je bila još jedna borba sa kojom su se suočili on i njegova supruga.

❤❤❤@miona.pantelic

Објава коју дели Dejan Pantelić (@deki.pantelic) дана

- Muka nas je naterala da upoznamo dijabetes zbog naše dece, u roku od dva meseca ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo, i otac mi je umro u međuvremenu - rekao je jednom prilikom Deki Pantelić. On je ispričao i zbog čega on i Miona neće imati još dece.

- Miona i ja voleli bismo da imamo troje-četvoro dece, ali ta želja će ostati neostvarena. Zdravstveni problemi koji su me izbacili iz koloseka predstavljaju veliki rizik za tako nešto. Daleko od toga da ne mogu da imam decu, ali moj organizam isuviše je izračen da bih bez rizika ponovo postao otac - iskren je bio Pantelić u intervjuu za "Story".

Kurir.rs/Story/Blic/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track