BILA JE DROGIRANA DOK JE SNIMALA PORNIĆ! Isti opijat uzela je i kada se udavala! Kim Kardašijan sve priznala DO DETALJA! Šokirala fanove!
Foto: Pritnscreen

saznajemo

BILA JE DROGIRANA DOK JE SNIMALA PORNIĆ! Isti opijat uzela je i kada se udavala! Kim Kardašijan sve priznala DO DETALJA! Šokirala fanove!

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan šokirala je svet kada je u poslednjoj epizodi šoua "U korak sa Kardašijanima" otkrila da je bila pod dejstvom opijata kada je snimila kućni video, kao i kada se prvi put udala.

Kim je priznala da je u ranim dvadesetim godinama eksperimentisala sa drogama. Ona je otkrila da je bila na ekstaziju kada se udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa, kao i da je istu drogu uzela dok je snimala famozni kućni video sa bivšim dečkom Rejem Džejem.

- Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam porno film. To je istina i svi to znaju. Na snimku se vidi koliko mi se tresla vilica - rekla je Kardašijanova sestri Kendal i bivšem zetu Skotu Disiku.

Ova informacija iznenadila je, ne samo članove porodice Kardašijan-Džener, već i njihove fanove.

Kim se, podsetimo, prvi put udala za Dejmona Tomasa 2000, a razveli su se posle četiri godine zbog nepremostivih razlika. Kasnije je isplivalo na videlo da je Tomas pretukao Kim. Navodno ju je prvo udario pesnicom u glavu, ošamario i odgurnuo je tako jako da je onda udarila o zid, piše "Dejli mejl". Famozni pornić, koji je i proslavio Kim, pojavio se 2007, a snimljen je četiri godine ranije.

Najpopularnija rijaliti zvezda u braku je sa reperom Kanjeom Vestom od 2014. godine i imaju troje dece - ćerku Nort (5) i sinove Senta (2) i desetomesečnog Čikaga.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track