DIVLJI SEKS, ŽESTOKE AKCIJE, GOLOTINJA I VULGARNOST: Erotske scene u domaćim serijama IZAZIVAJU HAOS U SRBIJI, a malo ko zna da ih je snimila i ONA (FOTO 18+)
Foto: Printscreen/RTS

SCENE KOJE UZBUĐUJU

DIVLJI SEKS, ŽESTOKE AKCIJE, GOLOTINJA I VULGARNOST: Erotske scene u domaćim serijama IZAZIVAJU HAOS U SRBIJI, a malo ko zna da ih je snimila i ONA (FOTO 18+)

Pop kultura -

Scene seksa u seriji"Koreni" koje su emitovane na RTS-u potpuno su oduševile, ali i iznenadile publiku u Srbiji, a čini se da su u poslednje dve-tri godine u TV ostvrarenjima sve više prisutne slobodnije scene o kojima se priča.

Naime, u seriji "Koreni" u scenama seksa pojavljuju se Milica Janevski i Igor Đorđević. Serija je urađena je po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, a osim Milice i Igora u seriji glume i Dara Džokić, Sloboda Mićalović, Žarko Laušević i mnogi drugi.

foto: Printsceen/RTS

"Koreni" su samo još jedna u nizu domaćih serija koje obiluju eksplecitnim scenama. Scene koje su uzburkle javnost u serijama "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca", "Vojna Akademija", "Jutro će promeniti sve".

foto: Printsceen

Jelisaveta Orašanin i Peđa Bjelac Jelisaveta Orašanin se obnažila u scenama seksa u prvoj sezoni serije "Ubice mog oca", koja se emitovala krajem 2016. i početkom 2017. godine. Partner joj je bio Peđa Bjelac. - Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu, tako da se faktički ne vidi ništa. S te strane mi nije bilo neprijatno. Ipak, ja sam živo biće i normalno je da je uvek malo neprijatno snimati takve scene. Ali kad je to u funkciji lika i kompletne serije mislim da nema razloga da se stidim bilo čega - rekla je Jelisaveta Orašanin tada.

foto: Printsceen

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Nebojša Bradić Jelisaveta je nedavno imala erotske scene u seriji "Žigosani u reketu".

Jelisaveta i Nebojša Te scene emitovane su u vreme kada je objavljeno da je glumica u blaženom stanju.

foto: Printscreen

Nina Janković imala je erotske scene u seriji "Vere i zavere".

U 11. epizodi, Nina je imala nekoliko scena seksa, a zanimljivo je da je njena debitantska rola u filmu "Montevideo" uključivala Ninu kao od majke rođene. U prvoj sceni Nina je u zanosu sa Goranom Bogdanom, a u drugoj sa Nikolom Rakočevićem.

foto: Printsceen/RTS

"Jutro će promeniti sve" Jovana Stojiljković je u seriji imala erotske scene i sa kolegom Milošem Vlalukinom.

foto: Printscreen

Andrija Kuzmanović je u seriji "Jutro će promeniti sve" prikazan kao veliki ljubavnik, te je imao nekoliko erotskih kadrova.

Isidora Simijonović i Nikola Rakočević u ljubavnom zanosu u seriji "Jutro će promeniti sve".

Glumci Marija Vicković i Vučić Perović bili su glavne zvezde eksplicitne scene "Vojne akademije" koja je mnoge iznenadila, a njih vinula u sam vrh popularnosti, kao i brojne glumce pre njih.

Gordan Kičić u brutalnim scenama seksa u "Senke nad Balkanom".

foto: Printscreen/RTS

Seks pred malim ekranima imao je i Dragan Bjelogrlić i to sa Marijom Bergam.

foto: Printscreen

U seriji "Senke nad Balkanom" Marija Bergam je snimila i scene davljenja tokom seksa sa Milošem Timotijevićem.

foto: Printscreen/YT

Sloboda Mićalović obnažila se u ostvarenju "Koreni", a onda je imala i strastvene scene sa Nenadom Jezdićem.

foto: Printsceen/RTS

Kurir.rs/Blic/Foto Printsceen/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja