PARIS HILTON ŠOKIRALA ODLUKOM: Traži donora sperme zbog imidža! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović

šou

PARIS HILTON ŠOKIRALA ODLUKOM: Traži donora sperme zbog imidža! (FOTO)

Pop kultura -

Paris Hilton poželela je da bude majka, pa je rešila da nađe donora sperme. Tridesetsedmogodišnja bogatašica, naslednica hotela "Hilton", kontaktirala je sa agencijom i već je spremna da nagradi muškarca koji bi pristao na njene zahteve.

Paris traži da donor ekstremno dobro izgleda, da ima visok nivo inteligencije, ali i da potiče iz dobre porodice.

foto: Profimedia

- Postoji problem zato što donori nisu milioneri, jer bogatim ljudima nije potrebno da prodaju spermu. Ona oseća da samohrana majka ide dobro uz njen imidž poslovne žene koja može sve da uradi i nije joj potreban muškarac kako bi uspela - kaže njen prijatelj.

foto: profimedia

Njoj je, navodno, preko glave što nema sreće u ljubavi, a i ljubomorna je na svoju dve godine mlađu sestru Niki, koja se već ostvarila kao majka i ima dvoje dece.

foto: Aleksandar Jovanović

Inače, Paris nikako da pronađe pravog muškarca, pa je do sada tri puta skidala verenički prsten. Poslednji put to je bilo prošlog meseca, kada joj je Kris Zilkom tražio da mu vrati prsten vredan dva miliona dolara. Bogata plavuša je nakon raskida citirala Merilin Monro želeći da pokaže kako nije mnogo patila:

foto: Aleksandar Jovanović

- Verujem da se sve događa s razlogom. Ljudi se menjaju, zato moraš da naučiš da ih pustiš. Veruješ lažima tako da bi naučio da veruješ jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi bolje mogle da se spoje.

M. T./ Foto: Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track