OSTAVILA JEZIVU PORUKU NA INSTAGRAMU, PA SE UBILA: Glumica Analis (46) izvršila samoubistvo, pronašla je policija (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS

OSTAVILA JEZIVU PORUKU NA INSTAGRAMU, PA SE UBILA: Glumica Analis (46) izvršila samoubistvo, pronašla je policija (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka i glumica Analis Brakensik (46) pronađena je mrtva u svojoj kući u Sidneju, a uzrok smrti je samoubistvo.

Brakensikova je karijeru započela 1997. godine u hit seriji "Nestašne godine" gde je igrala Stefani, zatim je ostvarila uloge u serijama "Home and away" i "Pizza".

Paralelno se bavila manekenstvom, a bila je i zaštitno lice organizacije koja skreće pažnju na probleme sa mentalnim zdravljem i bavi se prevencijom samoubistva. Policija je provalila u kuću manekenke nakon što je ostavila zabrinjavajuću poruku na Instagramu, u kojoj je napisala da je njen svet prevrnut naglavačke. Njeni prijatelji su se zabrinuli, pošto se nije javljala na telefon, i pozvali su policiju.

Brakensikova je ranije govorila o borbi sa depresijom, zbog čega se i povezala sa organizacijom za zaštitu mentalnog zdravlja.

"Skrhani smo vešću o njenoj smrti. Voleli smo je i poštovali, i upućujemo saučešće od srca njenim najmilijima", saopštila je organizacija.

Kurir.rs/The Guardian, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track