Najnovije vesti

CELA BRITANIJA BRUJI O SRAMOTI PORODICE BEKAM! Dejvidova sestra jedva sklapa kraj s krajem, a Dejvid ovom reakcijom navukao GNEV NARODA! Viktorija ne sme NI DA PISNE! (FOTO)
Foto: Profimedia

HAOS

CELA BRITANIJA BRUJI O SRAMOTI PORODICE BEKAM! Dejvidova sestra jedva sklapa kraj s krajem, a Dejvid ovom reakcijom navukao GNEV NARODA! Viktorija ne sme NI DA PISNE! (FOTO)

Pop kultura

Rođena sestra Dejvida Bekama, Lejn Bekam Bigs, živi od danas do sutra tako što prodaje korišćene stvari putem društvenih mreža, a to je zajedno sa Dejvidovom reakcijom, kako se navodi, razlog ogromnog potresa u Britaniji.

 

Naime, umesto da prokoemtnariše zbog čega nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom što sada očekuju svi, Dejvid je rešio da se osvrne na velike uspehe surpuge Viktorije, pa je tako na modnom događaju "British Fashion Council" rekao:

 

"Mnogo mi je drago što imam priliku da govorim na ovom događaju i da kažem koliko sam ponosan na suprugu", ali ništa više od toga.

 

Inače, Viktorijina linija u poslednjih pet godina izgubila 30 miliona, ponosio se on ili ne.

 

foto: Facebook screenshot

Lejn prodaje stare, neugledne i korišćene stvari - od odeće do bele tehnike i na taj način trudi se da zaradi bilo šta. Zbog "govora" koji je održao mnogi su se naljutili, iz razloga što Bekam nije hteo da kaže ni reč o sestri i njenoj teškoj situaciji. Britanija je, kako strani mediji ističu, u šoku.

 

Lejn i Bekam nisu u dobrim odnosima još od 1999. godine, kada se ona udala za Kolina Ejverija. Proslavljeni fudbaler se, uprkos lošim odnosima, ipak pojavio na venčanju. Takođe, Bekamu su već i dosadili stalni problemi starije sestre kojoj je pomagao. On joj je pre deset godina kupio kuću koja je vredela nekoliko stotina hiljada, a danas se procenjuje na duplo više.

 

Nakon razvoda od Kolina udala se za Kevina Bigsa koji je potom završio u zatvoru, a ona je tom prilikom morala da proda stvri, uključujući i automobil.

S druge strane, Dejvid je u odličnim odnosima sa majkom Sandrom i mlađom sestrom Džoan koje redovno zove na porodične proslave. Svi su zajedno proslavili rođendan Davidove ćerke Harper, ali Lin nije bila pozvana.

 

Viktorija i Dejvid se još uvek nisu javno izjašnjavali povodom haosa koji vlada.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...