UŽIVALI U AFRICI: Naomi (48) i Lijam (25) konačno uhvaćeni! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ipak su zajedno

UŽIVALI U AFRICI: Naomi (48) i Lijam (25) konačno uhvaćeni! (VIDEO)

Pop kultura -

Naomi Kembel i Lijam Pejn konačno su uhvaćeni zajedno, čime su potvrđena pisanja medija da među njima ima više od prijateljstva.

Popularna manekenka i 23 godina mlađi pevač viđeni su u Gani na večeri, a delovali su veoma prisno. Za San su prijatelji novopečenog para potvrdili da njihova ljubav cveta.

"Lijam se već neko vreme viđa s Naomi. On misli da je ona neverovatna i lepa. Ne može da poveruje koliki je srećnik. Očigledno je da voli prelepu stariju ženu. Odlično se slažu i sviđaju se jedno drugom. Rekao je da im je seks neverovatan", kazao je izvor koji je svedok njihove ljubavi.

Ћаскање је завршено Унесите поруку...

Prema rečima izvora, navodno je četrdesetosmogodišnja Naomi upoznala svog novog partnera s modnim kreatorima kako bi mu pomogla u karijeri modela, kojom namerava ozbiljno da se pozabavi.

Bivši član tinejdž grupe One Direction i top-model dva meseca su u tajnoj vezi, a tračevi da se vole počeli su nakon njihovih međusobnih komentarisanja na društvenim mrežama. Pop muzičar je pre nekog vremena prokomentarisao Naominu fotku na Instagramu, napisavši da je savršena žena, kao i da ima prelepe oči, na čemu mu je ona zahvalila.

foto: Profimedia

Podsetimo, Pejn je do pre nekoliko meseci bio u vezi s britanskom pevačicom Šeril Kol, koja je od njega starija 11 godina. Zajedno su bili dve i po godine, a s lepom koleginicom Lijam je dobio sina.

foto: Profimedia

Burna ljubavna prošlost top modela Od Tajsona do ruskog tajkuna

Naomi je imala dosta veza s poznatim frajerima, a u njenom zagrljaju uživao je i reper Skepta, za kojeg se letos spekulisalo da joj je napravio bebu. Skepta i Naomi slikali su se za naslovnicu jednog magazina, i to obnaženi. Crnoputa lepotica je pre nekoliko godina privlačila pažnju i zbog romanse sa ruskim bogatašem Vladimirom Doronjinom. Njih dvoje bili su u ljubavi pet godina, a u vreme njihove romanse Vladimir je bio oženjen, što Naomi nije predstavljalo problem. U biografiji Majkla Tajsona pomenuta je i manekenka, za koju je bokser napisao da je jedna od 1.000 žena s kojima je spavao. Navodno su imali seks u jednom njujorškom hotelu dok je njegov menadžer držao stražu.

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track