NEDA ARNERIĆ PONOVO NA FESTU: Veliki povratak slavne glumice nakon tragedije!
Foto: Promo

Nakon uspeha u Puli i u Beogradu

NEDA ARNERIĆ PONOVO NA FESTU: Veliki povratak slavne glumice nakon tragedije!

Pop kultura -

Hrvatsko-srpska koprodukcija "Aleksi", u režiji debitantkinje Barbare Vekarić, koja je otvorila jubilarni 65. Filmski festival u Puli, imaće premijeru na Festu.

Jedan od producenata filma je srpski glumac Gordan Kičić i njegov "Filmkombajn", a uloge su ostvarili Neda Arnerić i Aljoša Vučković. Glavne ulogu tumači Tihana Lazović.

- "Aleksi" je film o jednom liku generacije koja je sada u dvadesetim, generacije "koja čeka red" da se oslobodi to radno mesto, da se uštedi za taj stan, zapravo čeka priliku da postane najbolja moguća verzija sebe - i dok čeka, peru je frustracije, donosi impulsivne odluke i prepušta se kratkoročnim užicima. Čast mi je bila da radim s Nedom Arnerić i Aljošom Vučkovićem, koji su legendarni glumci i sjajni ljudi - kaže Barbara, koja s radošću dolazi na Fest.

foto: Promo

Neda Arnerić, podsetimo, samo je najužem krugu prijatelja poverila da je njen suprug, dr Milorad Mešterović, sredinom decembra izgubio bitku s dugom i teškom bolešću. Neda i Milorad su se voleli punih 35 godina, a glumica je često isticala da je lekar njena najveća ljubav. On joj je bio velika podrška, dok se snimala film u Hrvatskoj.

foto: Promo

Naslovna junakinja Aleksi vraća se kući sa studija i budući ne uspeva da pronađe posao, tokom leta na Pelješcu pokušava da pronađe samu sebe. Njeni roditelji (tumače ih Neda i Aljoša) nisu oduševljeni tim razvojem događaja i priželjkuju da preuzme vođenje porodičnog vinskog podruma. Međutim, ona, poučena primerom prijateljice, koju tumači Nataša Janjić, ima druge planove, koji uključuju i tri potpuno različita muškarca, a njih igraju Džejson Man, Goran Marković i Sebastijan Kavaca.

Kurir/ Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track