EJDUSOVA ĆERKA VANJA IMA DETE SA SINOM POZNATE GLUMICE: Razvela se dok je ćerka još bila mala, a dala joj je ovo ČUDNO IME!
Foto: Marina Lopičić

ŽIVOTNA PRIČA

EJDUSOVA ĆERKA VANJA IMA DETE SA SINOM POZNATE GLUMICE: Razvela se dok je ćerka još bila mala, a dala joj je ovo ČUDNO IME!

Pop kultura -

Vanja Ejdus je ćerka preminulog glumca Predraga Ejdusa, a i ona se bavi glumom. Ona retko iznosi privatne detalje, a jednom prilikom je progovorila o ćerki koju je dobila sa Ivanom Kostićem, sinom pokojne glumice Stanisalve Pešić.

Ona je rekla kako se trudi da najviše vremena provodi sa ćerkom Sanom, a obožava kada se zajedno šale i igraju. Glumica je istakla da svoju mezimicu uči da bude borac, iskrena i da ne laže.

foto: Dragana Udovičić

Ejdusova ćerka se razvela kada je Sana bila još mala, a otkrila je kako je to uticalo na nju:

"Mislim da smo sve troje to prevazišli na najzdraviji mogući način. Prijatelji smo i želimo jedno drugom dobro. Ona ima i oca i majku koji su sto posto prisutni u njenom životu i ne vidim da tu postoji ikakav problem. Razvod je, po mom mišljenju, problem samo onda kada se dve najvažnije osobe mrze, unižavaju i vređaju, a to onda sluđuje dete jer mu prerano detronizuje najbitnije figure. Moja Sana deluje kao srećna i stabilna devojčica."

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Story, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track