NEDA ARNERIĆ JE 2 DANA PRE INCIDENTA DOBILA NAJVEĆI APLAUZ: Glumica je briljirala na pozornici, osmeh nije skidala s lica!
Foto: Damir Dervišagić

PUBLIKA JOJ SKANDIRALA

NEDA ARNERIĆ JE 2 DANA PRE INCIDENTA DOBILA NAJVEĆI APLAUZ: Glumica je briljirala na pozornici, osmeh nije skidala s lica!

Pop kultura -

Nedu Arnerić je brat 27. februara našao na podu u nevesnom stanju, posle čega je odmah prevezena u bolnicu. Poznata glumica se pre samo 2 dana našla na pozornici Beogradskog dramskog pozorišta, kao i da je briljirala.

Izvor koji se našao na licu mesta kaže da Neda nije skidala osmeh sa lica, kao i da je njeno izvođenje bilo odlično i da je čim je završila dobila gromki aplauz iz publike.

foto: Damir Dervišagić

"Baš smo svi komentarisali kako se odlično oporavila nakon poslednje nezgode u kojoj je teško povređena. Bila je toliko srećna kad su usledile ovacije da nije skidala osmeh s lica", priča jedan od gledalaca predstave.

Prema najnovijim informacijama sa VMA, Neda nije više životno ugrožena, jer je stabilizovana. Kako je stručno navedeno, ona je intubirana i nije životno ugrožena.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track