BITI SA DVE ŽENE U ISTO VREME - TO JE DIZNILEND ZA ODRASLE! Đorđe David u sendviču voditeljki Slagalice: Zbog ovih reči Marija mu zapretila ŠAMAROM!
Foto: Kurir

HIT

BITI SA DVE ŽENE U ISTO VREME - TO JE DIZNILEND ZA ODRASLE! Đorđe David u sendviču voditeljki Slagalice: Zbog ovih reči Marija mu zapretila ŠAMAROM!

Pop kultura -

Kristinu Radenković, Mariju Veljković i Đorđa Davida spojila je predstava "Sex bomb", a muzičar ne krije radost povodom toga i očito je da se dobro zabavljaju.

"Između njih je najlepše na svetu. Kao što kažem u predstavi: 'To je višestruko ljubavno iskustvo biti sa dve žene u isto vreme. To je Diznilend za odrasle", istakao je on, koji je jedva pronašao odgovor na pitanje - koja voditeljka je seksepilnija.

"E je*i ga, kakvo je to sada pitanje, stvarno! Dovodiš me u tešku poziciju. Ako bih govorio o nekoj varijanti na brzinu, onda bi to bila Marija", rekao je pa se našao na meti pretnji.

"Ja na brzinu? Sada ću da ti lupim šamar!" prokomentarisala je brzo Marija.

"A ako govorimo o nečemu što bi trajalo - onda je to Kristina. Ona je za 'all night long' (celu noć) Znaš zašto? Kristina ima više snage, ova druga je krhka i njoj se stalno spava", nastavio je Đorđe David bez dlake na jeziku.

"Ja odlazim. Ja imam verenički prsten", smejala se Kristina.

foto: Marina Lopičić

"Kada bi me neko priterao uz zid, to bi bila moja podela u životu", zaključio je muzičar.

"Dobićeš takvu šamarčinu večeras... Ja sam mislila da bi uvek mene izabrao", nadovezala se Marija, a za njom i Kristina.

"Maro, to nam je rekao sto puta (smeh). Pa one koje nose naočare, sa njima se ženiš. Sa ovima u koži se igraš (smeh)".

Na pitanje da li je navikao na surove žene privatno, David je otkrio da jeste.

"Ma nije. Ima dve divne žene. Slatkice", ispravila ga je Kristina.

"Da, imam dve divne žene. Jedna je četiri i po godine stara i ta me je potpuno razoružala. Ona ozbiljno šamara, ali iz varijante da nema pojma o čemu se radi. Ova druga koja zna o čemu se radi, koja je 18 godina mlađa, ona ozbiljno ume da udari šamar", priznao je.

"Ja sam uvek dobra, pa i u koži", dodala je Marija.

foto: Printscreen/Instagram

S obzirom na to da u predstavi igraju šah, Kristina je na pitanje da li je ikada povukla šah-mat rekla:

"Nikada. Da bi uradio šah-mat, moraš da poraziš protivnika. A nekako nas uče odmalena da to nije nešto što te čini srećnim. To su sve Pirove pobede".

Đorđe, pak, jeste.

"Imao sam dve takve situacije. Ne bih da pričam o detaljima. Ne čini me to srećnim, čini me mirnijim. Ja imam taj 'psihopata' momenat. To me je samo smirilo jer sam vrlo osvetoljubiv prema ljudima koji mi nanesu zlo bez ikakvog razloga. A što se tiče predstave, hoću da kažem da dugo nisam imao tu priliku da se popnem na daske koje život znače i ovo je ekipa koja mi stvarno prija", istakao je roker.

foto: Sonja Spasić

"Ne radim ja to. Ja sam dobra. U koži, ali dobra", rekla je Marija kroz smeh.

"Moji drugari se raspituju za Maru i Kris", otkrio je roker.

Komplimenti nakon odigrane predstave im svima i te kako prijaju.

"Mene uglavnom posle predstave pitaju da li su njih dve slobodne. Ja kažem da nisu. Osim toga, pitaju da li mogu da se fotografišu", priča David, dok Marija objašnjava: "Gde god smo gostovali, 90 odsto žena dođe na predstavu. Ne dolaze da gledaju nas dve, već gospodina".

Kristina se sa ovime, kako se navodi, odmah složila.

"Đorđe prodaje predstavu. Ali dolaze i zbog Nikole Ivačkova, koji takođe igra u predstavi".

"Ja imam muško društvo koje me intenzivno pita za njih dve, ali iskreno, ovo sada nije zezanje", istakao je roker, pa ga je Marija pitala: "Je l' pitaju da li smo pametne", na šta je muzičar samo odmahnuo glavom.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track