PROKLETSTVO JUNAKA SERIJE BEVERLI HILS: Bolesti, bakrot, razvodi i depresija ih POKORILI! (FOTO)
Foto: Printskirn

TRAGIČNO

PROKLETSTVO JUNAKA SERIJE BEVERLI HILS: Bolesti, bakrot, razvodi i depresija ih POKORILI! (FOTO)

Pop kultura -

Prošlo je skoro 30 godina otkako je prikazana prva epizoda "Beverli hils 90210", koju mediji neretko nazivaju "ukletom serijom", pošto su sudbine glavnih glumaca u ovom ostvarenju turbulentne, tužne, pa i bizarne.

foto: Profimedia

Fenomen "prokletstva" već godinama prati ovu seriju, a nakon nesreće koju je doživeo Peri (Dilan Mekej) i pošto je morao da otkaže snimanje serije "Riverdejl", sumnje su još veće, posebno ako se uzme u obzir da su ovom glumcu tokom rutinskog pregleda otkrivene izrasline povezane s rakom debelog creva.

foto: Printscreen

Nakon izlečenja, Luk se angažovao u podizanju svesti o važnosti redovnih medicinskih pregleda.

foto: Profimedia

Sa zlom sudbinom susrela se i Dženi Gart, koja je glumila Keli.

foto: Printscreen

Ona se godinama borila s depresijom, a uzrok tome su tri propala braka. Glumica nakon popularne serije nije ostvarila značajniju ulogu. Dženi se od poslednjeg supruga, s kojim ima troje dece, razvela posle 13 godina braka, a nakon toga je 2014. godine napisala memoare u kojima je pričala o svojim problemima.

Njena koleginica Tori Speling, poznatija kao Dona, inače ćerka čuvenog producenta Arona Spelinga, prepoznatljiva je po tome što je preterala s plastičnim operacijama.

foto: Printscreen

Ona je dugo u turbulentnom braku s Dinom Mekdermotom, koji ju je prevario s mnogo mlađom devojkom. Problematični brak Tori je doveo do nervnog sloma i finansijskog kraha, pa su ona i Dino odlučili da svoje bračne probleme pretoče u rijaliti šou. Za nekad perspektivnu glumicu i majku petoro dece nakon "Beverli hilsa" kao da ništa na poslovnom planu nije išlo onako kako je zamislila.

foto: profimedia

Šanen Doerti, poznatija kao Brenda, imala je dobre angažmane nakon serije, a najomiljenija je postala kad je igrala u "Čarima".

foto: Printscreen

Ipak, 2015. glumica je otkrila da ima rak dojke a na društvenim mrežama je sa fanovima delila kako se oseća. Šanen je podnela tužbu protiv bivšeg menadžera Stivena Blata jer tvrdi da rak ima zbog toga što on nije vodio računa o njenom zdravstvenom osiguranju. Ona je za svoju dijagnozu saznala kad je otišla kod doktora nakon pauze pošto nije imala osiguranje. Kako su joj lekari otkrili, ona se baš u tom razdoblju razbolela pa je rešila da tuži Stivena.

Međutim, onda je njen muž Kurt Isvarijenko podneo tužbu protiv pomenutog menadžera jer tvrdi da je, pošto je zanemario Šanenino zdravlje, uništio njegov seksualni život s njom!

foto: profimedia

Njenog brata blizanca Brandona u seriji je glumio Džejson Presli, a ni on nije imao sreće u karijeri nakon "Beverli hilsa".

foto: Printscreen

On se posvetio nekim drugim interesovanjima, između ostalog auto-trkama, i doživeo je nesreću. Tokom jedne trke Džejson je izleteo sa staze i tako se jako zabio u zid da je dobio teške povrede i bio klinički mrtav 45 sekundi.

Nakon mukotrpnog oporavka Presli je izašao iz tog sveta, a adrenalinsku zabavu je potražio negde drugde. Džejson je proveo i nekoliko dana u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Nužda zakon menja

Stiv radio kao striper!

foto: Printscreen

Ijan Ziring, koji je u seriji igrao Stiva Sandersa, nije imao zdravstvenih problema, ali ga je prokletstvo "Beverli hilsa" pratilo jer nije mogao da nađe posao.

On je trebalo da bude voditelj emisije "The Price Is Right", ali je posao dobio Dru Keri. Nekoliko godina kasnije njegova karijera je otišla u pomalo čudnom smeru - nastupao je kao striper u Las Vegasu. Ijan je otac dvoje dece sa suprugom Erin Kristin Ludvig, s kojom je u braku od 2010. godine. To je njegov drugi brak. Prvi put je bio oženjen Plejboj zečicom Niki Šiler. Karijeru je osvežio ulogom u filmu "Sharknado".

Turbulentna veza

Dejvid najpoznatiji kao muž Megan Foks

foto: Printscreen

Brajan Ostin Grin, koji je u "Beverli hilsu" igrao Dejvida Silvera, pojavljivao se u serijama "Smolvil", "Očajne domaćice", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" i u seriji Čarlija Šina "Anger Management".

Najpoznatiji je možda po svojoj turbulentnoj vezi s glumicom Megan Foks, s kojom ima troje dece. Par je 2016. godine podneo papire za razvod, ali kad su saznali da čekaju treće dete, nastavili su da žive zajedno. Ipak, nisu odustali od razvoda.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Jelena Stuparišić/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track