FANOVI ISKOPALI FOTKU NASTALU PRE DODELE OSKARA: Gagin karmin na Bredlijevim usnama! (FOTO)
Foto: Profimedia

TRAG

FANOVI ISKOPALI FOTKU NASTALU PRE DODELE OSKARA: Gagin karmin na Bredlijevim usnama! (FOTO)

Pop kultura -

Misterija o navodnoj ljubavnoj aferi Ledi Gage i Bredlija Kupera i dalje intrigira javnost. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima njih dvoje poziraju, a na kojima se na glumčevim usnama jasno vidi trag pevačicinog karmina!

foto: Profimedia

Fanovi ovog glumačko-pevačkog para ne odustaju od toga da ih spoje! Oni najbrižljiviji pažljivo su danima unazad posmatrali odnos između Gage i Bredlija na dodeli Oskara, tražili tragove i dokaze, gledali i njihove starije zajedničke fotke, dok nisu našli ono što su hteli!

foto: Printscreen

Naime, na jednoj od slika nastaloj pre dodele Oskara, kada se sve zakuvalo i pokrenula priča o njihovoj navodnoj ljubavnoj aferi, postoji mogući dokaz prevare! Bredli i Gaga na toj slici poziraju nasmejani, ali ono što su fanovi primetili jeste trag pevačicinog karmina na ivici njegovih usana.

Mnogima je ovo veliko otkrovenje i definitivna potvrda da postoji nešto više osim saradnje među njima. S druge strane, ima i onih koji brane Kupera i podržavaju njegovu vezu s Irinom Šajk, s kojom je dobio ćerku, pa tvrde da je to bio slučajan poljubac. Tu su i različite teorije zavere, pa se mnogi pitaju zašto je baš sada Gaga ostavila svog dugogodišnjeg verenika, producenta Kristijana Karinu.

foto: Profimedia

Bliski prijatelji tvrde da je sve zapravo bila Bredlijeva ideja, ali da se situacija otrgla kontroli u jednom trenutku, pa su se brzo pojavili tračevi o njihovoj vezi.

foto: Profimedia

Ledi Gaga je gostovala kod Džimija Kimela i demantovala navode da između nje i Kupera ima nečega, već je tvrdila da su oni samo glumili ljubavni par u filmu "Zvezda je rođena".

foto: Profimedia, Printscreen/YT

- Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj. Imala sam ruke i oko Tonija Beneta poslednje tri godine. To radiš kada pevaš ljubavne pesme - opravdala se pevačica.

foto: Profimedia

S druge strane, kako prenosi britanski San, ruska lepotica Irina prestala je da prati Ledi Gagu na Instagramu i time jasno stavila do znanja da joj se ne dopada performans koji je ova izvela s njenim dečkom.

J. Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track