ONA DANAS SLAVI 54. ROĐENDAN, A VEĆ 13 GODINA NE ŽIVI U SRBIJI: Vesnu Trivalić obožava celi BALKAN, a zbog NJEGA se preselila u DUBAI (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

VELIKA GLUMICA

ONA DANAS SLAVI 54. ROĐENDAN, A VEĆ 13 GODINA NE ŽIVI U SRBIJI: Vesnu Trivalić obožava celi BALKAN, a zbog NJEGA se preselila u DUBAI (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Vesna Trivalić danas puni 54 godine. Ona važi za jednu od najvećih komičarki, a svoj privatni život drži daleko od javnosti. Pre 13 godina se udala ali retko ko je uspeo da vidi kako njen suprug izgleda.

Naime, Vesna se 2006. godine udala za Nenada Pandurovića koji živi i radi u Dubaiju.

Njih dvoje imaju sina Nikolu, a glumica dosta vremena provodi u Beogradu, prvenstveno zbog posla.

odsetimo, Vesna je napravila uspešnu karijeru čak i pre nego što je diplomirala na FDU. Sve je počelo ulogom u filmu "Špadijer jedan život" (1986), a proslavila se ulogom u seriji "Bolji život". Ostvarila je zapažene uloge i u "Lajanju na zvezde", "Ranama", kao i u filmu "Život je čudo".

Njena najveća glumačka dostignuća su uloge u serijama "Porodično blago" i "Otvorena vrata". Na filmu je najčešće radila sa rediteljem Srđanom Dragojevićem, dok su joj najčešći partneri bili Zoran Cvijanović i Dragan Bjelogrlić, sa kojim je proglašena za glumački par godine na festivalu u Nišu (1991), za par u seriji "Bolji život".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track