BALKANSKA MEĐA RASPLAKALA MOSKOVSKU PUBLIKU: Svečana premijera u Moskvi pred više od 2.000 gledalaca
Foto: Promo

BALKANSKA MEĐA RASPLAKALA MOSKOVSKU PUBLIKU: Svečana premijera u Moskvi pred više od 2.000 gledalaca

Pop kultura -

Film „Balkanska međa“, koji će beogradska publika videti u utorak, 19. marta, u Sava centru i odmah nakon toga u bioskopima, sinoć je premijerno prikazan u Moskvi, na svečanoj premijeri pred više od 2.000 gledalaca u dve pune dvorane.

foto: Promo

„Premijera je prošla fantastično, ljudi su izlazili uplakani iz sale“, kaže glumac i koproducent Miloš Biković, koji se u društvu brojne glumačke ekipe iz Srbije poklonio moskovskoj publici.

foto: Promo

Svečanoj premijeri prisustvovale su brojne ličnosti iz javnog i političkog života Rusije, među kojima su ministrom kulture Vladimir Medinski, glumac Sergej Bezrukov, kao i Jurijskepajev Kurov, učesnik u akciji na aerodomu Slatina 1999. godine u Prištini, kojom se film bavi.

foto: Promo

„Ruski mediji pišu pozitivno o filmu i prognoze o gledanosti su najbolje. Prodata su filmska prava u čak 35 zemalja“, otkriva Biković, koji je zadovoljan prvim reakcijama publike. „Realan utisak je da im se fim veoma dopao, da su prepoznali snažnu emotivnu poruku koju nosi.“

foto: Promo
foto: Promo

Biković otkriva da mu je drago što će upravo ovim filmom, koji je dobar primer koprodukcije, naši glumci otvoriti sebi vrata u Rusiji.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track