Alegra Kol

OBIM NJENIH GRUDI JE 137 CENTIMETARA I JOŠ RASTU: Jedna joj je teška ko AUTOMOBILSKA GUMA (6 KG), a kad poželi veće, evo kako ih PUMPA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Alegra Kol (47) iz Solt Lejk Sitija, iako je rođena i vaspitavana u strogo mormonskoj porodici, skrenula je u potpuno drugi smer i posle porođaja poželela je da ima veće i čvršće grudi. Posle niza operacija sada njena jedna teži ko automobilska guma, odnosto 6,2 kg, a obim grudi joj je 137 centimetara.

Alegra je i majka i pijanistkinja, međutim, karijera modela bila joj je važnija od svega, zbog čega je odlučila sebe pretvoriti u ekstremnu Zečicu Rebit.

Govoreći o svom mormonskom odgoju, ona je rekla da i dalje veruje u osnovne crkvene vrednosti.

"Još verujem u osnovne vrednosti crkve, njihove vrednosti, ali nisam mogla da živim sa nekim od principa", bila je iskrena Alegra.

U tridesetim se oprobala kao model, a kada je iskusila kako je to biti u centru pažnje, više se nije mogla zaustaviti.

"Nakon što ste dojili decu, vaše grudi nisu tako slatke kao što su nekada bile. Budući da sam neko ko brine o estetici, želela sam da budu punije i krupnije", pojasnila je Kol.

Njene grudi sada, nakon niza plastičnih operacija, teže kao jedna automobilska guma, a njihova veličina joj smeta prilikom svakodnevnih aktivnosti, kao što su oblačenje ili vezivanje pertli na cipelama.

Njoj, međutim, ni to nije dovoljno, već ona svoje grudi i dalje redovno "napumpava" i povećava putem specijalnih cevčica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track