MILENA RADULOVIĆ O VASKRSU I NOVIM ULOGAMA: I dalje se osećam kao dete!
Foto: Nemanja Nikolić

PRAZNIČNO

MILENA RADULOVIĆ O VASKRSU I NOVIM ULOGAMA: I dalje se osećam kao dete!

Pop kultura -

Milenu Radulović trenutno gledamo u dve hit serije, "Pet" i "Državni službenik", kao i u filmu "Balkanska međa". Razapeta između Beograda i Moskve, jedna od najlepših srpskih glumica biće slobodna samo za najveći hrišćanski praznik.

"Vaskrs, kao i Božić, provodim u krugu porodice. Za praznike sam uvek sa najbližima i osećam se i dalje kao dete", kaže kroz osmeh Milena, koja je nedavno završila snimanje prve sezone "Državnog službenika".

foto: Nebojša Babić

"Iskustvo je bilo fenomenalno. "Državni službenik" je nešto što još nije viđeno na ovim prostorima, kad je u pitanju produkcija i scenario. Naravno, tu je i uigrana ekipa koja odlično zna da radi svoj posao i svaki dan ispuni humorom i zabavom. Taj miks profesionalnog, preciznog i šale, zabave i kolegijalnosti, to je ono što je sjajno", kaže Milena i dodaje da uopšte nije iznenađena popularnošću koju je serija tako brzo postigla:

"Kad sam pogledala prve epizode, odmah sam želela da vidim i sledeću. Nisam iznenađena reakcijama, hvala Bogu da se ljudima dopada, prepoznali su kvalitet. U seriji nisam izašla s kolegijuma BIA i očekujem da će se moj lik u nastavku dalje razvijati. Htela sam da se zove Lidija i nadam se da će to scenarista uvažiti.

foto: Nebojša Babić

Milena za svoje kolege ima samo reči hvale, a prvi put radi sa svojim dečkom Radovanom Vujovićem, s kojim je četiri godine u vezi.

"Ograničiću se na naš kolektiv u BIA. Nebojša Dugalić je stvarno sjajan, a ne bih izostavila ni Radovana", kaže diplomatski glumica.

foto: Damir Dervišagić

U seriji "Pet" Milena tumači ulogu Sonje, koja će tek pokazati svoje pravo lice. "Ona će preispitati svoj život. Volela bih da snimamo drugu sezonu i da vidim kakva je to nova Sonja. Na "Pet" gledam kao na lične priče u okviru krimi-žanra, a "Službenik" je neki drugi svet koje me je odmah osvojio", zaključuje glumica.

Milena Radulović je posle "Balkanske međe" dobila još jednu internacionalnu ulogu.

"Radila sam jedan kratki film. Prvi put imam jednu celu ulogu na ruskom jeziku. Film sam snimala u Etiopiji, sa plemenima. Rusija je zanimljivo tržište i zato me je privuklo. Tamo mogu da igram u raznim žanrovima koji se ne rade u Srbiji", konstatuje ova lepa glumica.

foto: Foto: Vladimir Milovanović

Kurir.rs / Lj. Radanov / Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track