SRBIJA SE LOŠE KOTIRA NA EVROVIZIJI! Nevena Božović nema šanse za FINALE? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NEUSPEH

SRBIJA SE LOŠE KOTIRA NA EVROVIZIJI! Nevena Božović nema šanse za FINALE? (FOTO)

Pop kultura -

Naš predstavnik ove godine na Evroviziji neće imati mnogo šanse da uđe čak ni u finale, a kamoli da mašta o pobedi! Pesma Nevene Božović ne kotira se dobro na svetskim kladionicama, pa zauzima čak 30. mesto na listi!

foto: Damir Dervišagić

Čini se da iz godine u godinu imamo problem kada je u pitanju takmičenje za pesmu Evrope, a problem je ili u njima, koji ne razumeju našu muziku i kvalitet, ili u nama što gotovo uvek šaljemo predstavnike sa neatraktivnim pesmama.

foto: Nemanja Nikolić

U svakom slučaju, prognoze za našu Nevenu Božović i pesmu "Kruna" jako su loše jer zauzimamo čak 30. mesto od ukupno 41! Posebno je poražavajuće i kada pogledamo kvote koje se, zavisno od kladionica, kreću od 150 pa do 250. To znači da, ukoliko bi se neko kladio na našu predstavnicu i uložio 1.000 dinara, u slučaju da ona pobedi, kladioničar bi inkasirao 150.000-200.000 dinara.

Ali ovakvi dobici su prava retkost.

Ni naše komšije se nisu plasirale bolje od nas, pa su tako Hrvati, tačnije Roko, zauzeli 33. mesto i kvotu 250. Rumuni su samo stepenik iznad Hrvata, dok je Crna Gora na 40. mestu sa kvotom od 250 do 500.

foto: Printscreen

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track