JEDAN OD NAJOMILJENIJIH VODITELJA NA SVETU HITNO OPERISAN! Pobedio je tumor, naučio da živi sa dijabetesom, ali SRCE GA IZDAJE?
Foto: Profimedia

FANOVI ZABRINUTI

JEDAN OD NAJOMILJENIJIH VODITELJA NA SVETU HITNO OPERISAN! Pobedio je tumor, naučio da živi sa dijabetesom, ali SRCE GA IZDAJE?

Pop kultura -

Slavni Leri King, koji je tokom svoje bogate karijere uspeo da intervjuiše više od 60.000 ljudi, kako je sam istakao, hitno je hospitalizovan zbog problema sa srcem.

"Hitna pomoć ga je odvela u bolnicu gde je operisan. Ugrađeno mu je nekoliko stentova", navode strani mediji, ističući da će za koji dan biti pušten na kućno lečenje.

On je, kako se navodi, i ranije mučio muku sa zdravljem.

Pobedio je karcinom prostate i ćivi sa dijabetesom tipa 2. U septembru 2017. i sam je progovorio o borbi sa kancerom pluća, koji mu je otkriven u veoma ranoj fazi tokom godišnjeg snimanja pluća.

Operisan je u Los Anđelesu i uspeo je "da se izvuče".

"To jeć nije bila bitka. Svake godine se pregledam. Mnogo sam toga prošao, imao sam i srčani udar i operaciju srca... pa je snimanje deo moje godišnje kontrole. Jedan put, doktor mi je samo rekao kako vidi malu tačku tu", objasnio je on svojevremeno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/USAToday/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja