IMALA JE RAK, A U 41. GODINI POSTALA BAKA: Barbaru je  obožavala cela Srbija, ima burnu životnu priču, a danas izgleda bolje nego ikad
Foto: PRINTSCREEN Jutjub

Rubi

IMALA JE RAK, A U 41. GODINI POSTALA BAKA: Barbaru je obožavala cela Srbija, ima burnu životnu priču, a danas izgleda bolje nego ikad

Pop kultura -

Barbara Mori, urugvajsko-meksička glumica i nekadašnja manekenka, započela je svoju karijeru davne 1992. godine sa samo četrnaest godina, a danas je jedna od najpoznatijih glumica iz lationoameričkih telenovela.

Barbara je bila najzapaženija u telenoveli Rubi, gde je tumačila istoimenu glavnu žensku ulogu, a ova serija stekla je planetarnu popularnost. Osim brojnih serijskih i filmskih ostvarenja, Barbara se našla u još jednoj, veoma bitnoj ulozi - bake.

Naime, njen dvadesetjednogodišnji sin Serhio Majer Mori dobio je ćerku, te se Barbara već tri godine hvali na društvenim mrežama trenucima provedenim sa svojom unukom.

Takođe, Barbara je nedavno učestvovala u dokumentarcu indijske rediteljke Namrate Sing Gujral, koji je za temu imao rak dojke, koji je Barbara preživela. Cilj projekta je bio da se skupe novčana sredstva za lečenje obolelih od ove teške bolesti.

"Jako je teško izgovoriti: "Da, imala sam rak". Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje", rekla je Mori.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track