MAGIJA PONOVO U BEOGRADU: Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima uskoro počinje!
Foto: Promo

MAGIJA PONOVO U BEOGRADU: Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima uskoro počinje!

Zabava -

Sreća koju pruža igra, mnogi kažu, jednaka je duševnom miru kom težimo i zbog toga četvrti put zaredom, plesni klub „Dare to dance“ oragnizuje Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima koje će se održati 9. juna u dvorani KK „FMP“ u Železniku.

I ove godine se očekuje spektakularno takmičenje kao i svih prethodnih, a ono što je kuriozitet i ovoga puta jeste da će Državno prvenstvo posetiti kanadski par Vinson Tam i Anastasija Novikova. Oni će iz Kanade doći da nastupe u revijalnom delu državnog prvenstva. Njih dvoje su pobedili pre dve godine na Međunarodnom takmičenju „Beodance Open“ i među najuticajnijim su plesnim parovima današnjice, zbog čega su organizatori odlučili da ih ovoga puta ugoste i prvenstvo dovedu na jedan svetski nivo.

foto: Promo

Retkost je da najbolji plesni parovi budu slobodni da dođu na ovakva prvenstva, a prvenstvo će svečano otvoriti Nebojša Stojanović. Kao i ranije i sada će sve biti podređeno plesu, a publika će imati pravi ugođaj uz savršeno ozvučenje i rasvetu, što će svakako doprineti uživanju. Sve ovo omogućili su prijatelji i sponzori koji su uz „Dare to dance“ i Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima godinama.

-Zadovoljstvo mi je i čast da sada već tradicionalno „Dare to dance“ i ja organizujemo Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima i time ples dobije zasluženo mesto u kulturi. Ovo je samo početak onoga što plesni klub „Dare to dance“ planira da realizuje ove godine vezano za afirmaciju plesa u Srbiji – izjavio je Ivan Mileusnić, jedan od osnivača plesnog kluba „Dare to dance“ i član upravnog odbora Plesnog Saveza Srbije.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track