BRENDA I BRENDON SU PONOVO PRED KAMERAMA! Najpoznatiji BLIZANCI sa Beverli Hilsa se vraćaju, a sa njima i cela EKIPA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

FANOVI U TRANSU

BRENDA I BRENDON SU PONOVO PRED KAMERAMA! Najpoznatiji BLIZANCI sa Beverli Hilsa se vraćaju, a sa njima i cela EKIPA! (VIDEO)

Pop kultura -

Iako je od završetka snimanja serije "Beverli Hils" prošlo gotovo dvadeset godina, popularnost omiljenih glumaca iz serije ne jenjava, a u centar medijske pažnje ponovo su došli nakon što je počelo snimanje novih epizoda.

Fanovi nestrpljivo očekuju da vide šta će se dogoditi s odraslim verzijama legendarnih likova, a glumci putem društvenih mreža rado pokazuju zajedničke trenutke s kolegama iz serije.

Na Instagramu je objavila sliku s Džejsonom Pristlijem koji je u seriji glumio njenog brata blizanca Brendona.

"I samo tako - blizanci su se vratili", napisala je Šenon uz fotku.

Fotka je dobila preko 230.000 lajkova, a njeni fanovi nisu skrivali oduševljenje u komentarima.

"Ova fotka je sve, kao da ponovo imam 13 godina", "Obožavam ovo, ponekad se zaista možeš vratiti kući", "Ovo tinejdžera u meni čini jako srećnim", "Godinama čekam ovaj susret", "O, bože, blizanci su se vratili u grad", bili su samo neki od komentara.

Inače, premijera novih nastavaka najavljena je za 7. avgust ove godine, a kako javljaju iz Fox-a, epizode će biti inspirisane pravim životima glumaca.

Osim Šenon i Džejsona u novim nastavcima gledaćemo i ostatak originalne glumačke postave, Dženi Gart, Iana Ziringa, Tori Speling, Brajana Ostina Grina i Gabrijel Karteris, a faliće im samo Luk Peri koji je ranije ove godine preminuo od posledica moždanog udara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track