Najnovije vesti

ĆUTANJE JE ZLATO! Stvari koje govorite devojkama u KREVETU, a NIKAKO ne biste smeli!
Foto: Profimedia

ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE

ĆUTANJE JE ZLATO! Stvari koje govorite devojkama u KREVETU, a NIKAKO ne biste smeli!

Žena

Kada je seks dobar, on govori sam za sebe. Ali kada nije, morate upotrebiti reči koje treba pažljivo i promišljeno birati.

1. Taj orgazam je delovao lažno

Bilo bi najbolje da taj razgovor obavite izvan postelje. Ako ta tema prirodno iskrsne u razgovoru, nežno i iskreno joj recite šta mislite kao npr: "Ne moraš glumiti orgazme. Želim da naša veza bude potpuno iskrena." Tako ćete stvoriti međusobno poštovanje – u krevetu i izvan njega.

foto: Profimedia

2. Ne sada, radije bih čitao knjigu

I vi imate pravo da budete umorni i neraspoloženi, ali ona mora biti s tim iznenađena jednako koliko i vi. Kako biste je u to uverili recite: "Ne vjerujem da to uopšte govorim, ali totalno sam iscrpljen". Zamolite je da pričeka jutro i recite joj da ćete tad učiniti sve što ona želi. Ako vam veruje pristaće na kompromis, ali ne zaboravite da je ispunjavanje obećanja jako važno.

3. Želim da isprobamo nešto nastrano

Ako je tako pokušavate nagovoriti da ispuni vaše fantazije, verovatno ćete samo naići na otpor jer ćete je tako preplašiti. Možete reći: "Već me neko vreme kopka kakav je osećaj vezati se tokom seksa. Šta ti misliš?" Tako ćete joj dati vremena da razmisli i da u tom predlogu pronađe način da se povežete.

foto: Profimedia

4. Biću slobodniji u krevetu ako se testiraš

Ono što će ona zapravo čuti glasi: "Sumnjam da imaš neku bolest", a to joj se baš i neće svideti. Promenite pristup, recite joj da se vi želite testirati kako bi ona bila sigurna u vas i pitajte je želi li da to učinite zajedno. Tako se neće osećati kao da je optužujete.

5. Ovo bi kao trebalo biti super? Ne sviđa mi se uopšte

Bolje je pitajte: "Šta bi želela češće, a šta da ređe radimo u krevetu?" Tako ćete saznati šta misli o vašoj dosadašnjoj izvedbi i kada dođe red na vaše predloge ona će se "pretvoriti u uho". Osim toga, poslužite se i ovim trikom - primedbu ubacite između dva komplimenta da je lakše primi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...