EVO KAKO ŽIVE I ČIME SE BAVE DECA MILIJARDERA: Bil Gejts ima 2 ćerke i sina, ona ostavlja konobaru BAKŠIŠ OD 500 $ i ima više od 150.000 pratilaca na Instagramu! (FOTO)
Foto: Profimedia

najbogatiji otac

EVO KAKO ŽIVE I ČIME SE BAVE DECA MILIJARDERA: Bil Gejts ima 2 ćerke i sina, ona ostavlja konobaru BAKŠIŠ OD 500 $ i ima više od 150.000 pratilaca na Instagramu! (FOTO)

Pop kultura -

Bil Gejts je zajedno sa suprugom Melindom Gejts zaradio neverovatne 103.4 milijarde dolara i u poslednje vreme je sve posvećeniji humanitarnom radu.

Bil Gejts i Melinda Gejts imaju dve ćerke i sina. Dženifer Ketrin se bavi jahanjem, njihova mlađa ćerka Fibi Adel se zalaže za promene u svetu, a njihov brat Rori Džon je student na jednom prestižnom univerzitetu.

foto: Profimedia

Njihova ćerka Dženifer Ketrin se uspešno bavi jahanjem i učestvovala je na brojnim takmičenjima, a zasipaju je komentarima da izgleda prelepo. Na Instagramu je prati više od 150 hiljada ljudi. Na njenom profilu se nalazi i selfi sa ocem za kojeg kaže da je najbolji na svetu.

Dženifer Ketrin je u vezi sa Egipćaninom Najerom Naserom, koji se takođe bavi jahanjem.

Njihova mlađa ćerka Fibi Adel je rođena 2002. godine i već se prema oceni Forbsa našla na listi najuticajnijih tinejdžera sveta. Pored baleta njena okupacija su debate na kojima se zalaže za svetske promene. Fibi Adel želi da poput roditelja izmeni planetu, da ostavi trag i počela je da se time bavi u najranijoj mladosti.

foto: Profimedia

Za nju se vezuje jedna zanimljiva priča. Na jednoj večeri na kojoj je bila sa ocem ostavila je bakšiš od 500 dolara, a Gejt samo siću. Kad ga je konobar pitao zbog čega je to uradio, Bil Gejts je rekao: "Ona je ćerka milijardera, a ja sam sin drvoseče".

Par Gejts ima i sina Rorija Džona Gejtsa. Studira na Djuk univerzitetu i poput oca obožava poeziju.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track