Najnovije vesti

OD PONEDELJKA, 15. JULA, KURIR POKLANJA DODATKE SUPERHRANA: Dijeta od 500 kalorija dnevno
Foto: Kurir

ISTOPITE KILOGRAME - NIKAD LAKŠE, BRŽE I UKUSNIJE!

OD PONEDELJKA, 15. JULA, KURIR POKLANJA DODATKE SUPERHRANA: Dijeta od 500 kalorija dnevno

Zabava

Dnevne novine Kurir od ponedeljka, 15. jula, poklanjaju dodatke SUPERHRANA: Dijeta od 500 kalorija dnevno

Kad saberete sve ono što pojedete tokom dana, unesite bar 1.000 kalorija više nego što je potrebno. Zato, čak i kad se ne prejedete, jedete sve, ali pomalo, primećujete da se masne naslage oko struka šire. Da su zdrave - nisu, a da su nezgodne - jesu, posebno ovih dana, kad vrućine nalažu što manje garderobe. Sigurno vam je zlo, vaši nedostaci razotrivaju se posle prvog pogleda, a tek od pomisli na kupaći kostim doživljavate pravi šok: skače pritisak, boli glava, osećate mučninu u stomaku...


Pokušali ste s bezbroj dijeta, bez rezultata. Čini vam se, šta god preduzeli, da se viška kilograma nikada nećete osloboditi, a to je vrlo jednostavno. Kurir vam nudi rešenje! Uz superhranu, koja će se u vašim tanjirima naći samo dva puta nedeljno (5:2), bićete lakši 8 kg za mesec dana!

 

foto: Kurir

U četiri dodatka naučićemo vas kako da napravite zdrave i lagane obroke za doručak, ručak i večeru, a nisu izuzeti ni deserti. Gladni sigurno nećete ostati, iako mnogi od njih, verovali ili ne, vagaju daleko ispod 100 kalorija. Ali - to je superhrana!


Nije šala, dijeta od 500 kalorija dva puta nedeljno je nikad brži (i ukusniji) način da se rešite masnih naslaga! Istraživanja potvrđuju da recepti koje vam poklanjamo blagotvorno utiču na zdravlje. Zato isplanirajte jelovnik pomoću naša četiri specijalna dodatka. U njima je sve što treba da znate, a izbor je isključivo vaš. Zapamtite, sve kombinacije dijete 500 kalorija dnevno su dobitne!!!


Dijetu 500 kalorija na dan, dva puta nedeljno, možete da upražnjavate tokom cele godine.

 

(Promo - tekst / Foto: Kurir)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...