BILA JE NAJOSRAMOĆENIJA LJUBAVNICA IKADA, A SADA DELI SAVETE O KARIJERI: Monika Levinski je posle volontiranja u Beloj kući PROGLEDALA i ovo je NAUČILA (FOTO)
Foto: Profimedia

SAD SVE ZNA

BILA JE NAJOSRAMOĆENIJA LJUBAVNICA IKADA, A SADA DELI SAVETE O KARIJERI: Monika Levinski je posle volontiranja u Beloj kući PROGLEDALA i ovo je NAUČILA (FOTO)

Pop kultura -

Popularni američki psiholog Adam Grant nedavno je na Tviteru otvorio zanimljivu polemiku, upitavši pratioce koji je najgori poslovni savet koji su ikada dobili, a onda je stigao komentar Monike Levinski i nasmejao sve.

Naime, Grant je uz pitanje naveo i tri loša saveta koja je on dobio, a oni su:

1. Ne gubi breme pomažući drugima

2. Odustani od 90 odsto svojih projekata, jer ne možeš da radiš više stvari istovremeno

3. Nemoj da pišeš knjigu

Monika se prisetila svog peha u Beloj kući koji joj je promenio ceo život, pa duhovito prokomentarisala:

"Volontiranje u Beloj kući biće sjajno za tvoj CV", odgovorila je, a ovo je izazvalo više od 50.000 ritvetova i 250.000 lajkova.

foto: Profimedia

Takođe, javio se i ogroman broj ljudi koji joj je čestitao na hrabrosti što može da se našali sa situacijom koja joj je umalo uništila život.

Monika je bila u središtu skandala davne 1998. kada se saznalo za dvogodišnju seksualnu aferu koju je imala sa tadašnjim predsednikom Amerike Bilom Klintonom u periodu od 1995. do kraja 1997.

Ona je tada bila pripravnica, a potom je radila u oblasti internet trgovine, a kada je dospela u centar jednog od najvećih skandala 20. veka imala je samo 22, a Klinton već 49 godina.

foto: Profimedia

Kako je sama priznala imali su seks u Beloj kući, čak i dok je njegova supruga Hilari bila u susednim prostorijama, a dešavalo se i da ga oralno zadovoljava u Ovalnoj kancelariji dok je vodio važne političke telefonske razgovore.

"Ja sam bila pripravnica, on je bio predsednik SAD-a, najmoćniji čovek na kugli zemaljskoj. On je bio na vrhuncu karijere, a to je bio moj prvi posao koji sam dobila nakon završenog fakulteta. Ako sam nešto od tad naučila to je da ne možeš da pobegneš od onog što jesi i kako su te oblikovala životna iskustva. Umesto da od toga bežim, naučila sam da moram da prihvatim i svoju prošlost i svoju sadašnjost", objasnila je Levinski tokom trajanja skandala.

foto: Profimedia

Klinton je u početku demantovao Monikine tvrdnje, ali je ona sudu priložila kao dokaz haljinu sa flekom od njegove sperme. DNK analiza je pokazala da je zaista reč o Klintonu, a on je morao sve da prizna.

Danas se ova atraktivna 45-godišnjakinja bavi pisanjem i društvenim aktivizmom, a pre nekoliko godina otkrila je da joj je usled čitavog skandala pre nekoliko godina dijagnostikovan postraumatski poremećaj zbog javne osude i poruge, a išao je dotle da je razmišljala čak i o samoubistvu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track