PRE 24 GODINE BRILJIRAO JE KAO DESNA RUKA OZRENA SOLDATOVIĆA! Ali ga je stvarno krenulo tek kada je SREO SADAŠNJU ŽENU: Nikad intimnija ispovest Miloša Timotijevića!
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

PRE 24 GODINE BRILJIRAO JE KAO DESNA RUKA OZRENA SOLDATOVIĆA! Ali ga je stvarno krenulo tek kada je SREO SADAŠNJU ŽENU: Nikad intimnija ispovest Miloša Timotijevića!

Pop kultura -

Brojne su žene koje pre 24 godine nisu mogle da skinu pogled sa zgodnog Pabla, desne ruke Ozrena Soldatovića iz "Srećnih ljudi". Igrao ga je Miloš Timotijević, jedan od naših najuspešnijih glumaca, koji je tada tek započeo svoju karijeru.

Nakon uloge u "Srećnim ljudima", serije i filmovi su počeli da se nižu. Posle "Stršljena" i "Porodičnog blaga", Miloš je igrao u "Četvrtom čoveku" i "Vratiće se rode", "Selo gori, a baba se češlja", "Greh njene majke", "Vojna akademija", "Ravna gora", "Ničije dete" i u mnogim drugim ostvarenjima.

foto: Printscreen

Film "Vlažnost" u kojem Miloš igra je svojevremeno prikazan i na Kanskom festivalu! Poslednjih godina, glumca javnost može da vidi u gotovo svim popularnim serijama, a veoma je aktivan i u pozorištu.

U pauzama od "Senki", serije "Besa", "Vojke akademije", on igra predstave. Osim toga, zaljubljenik je u teretanu.

foto: Damir Dervišagić

Iako o privatnom životu izuzetno retk ogovori, poznato je da je već godinama u braku sa Dunjom Galić, koju neizmerno voli.

"Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše", rekao je Miloš svojevremeno.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja