U BEOGRADU SVIRA DŽONI MAR IZ SMITSA: Na Bir festu 120 koncerata, a prvi put u prodaji VIP ulaznice!
Foto: Profimedia

Fešta na ušću

U BEOGRADU SVIRA DŽONI MAR IZ SMITSA: Na Bir festu 120 koncerata, a prvi put u prodaji VIP ulaznice!

Pop kultura -

Dugo čekani festival Bir fest ponudiće od 14. do 18. avgusta 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a na Ušću će, između ostalih, nastupiti i gitarista grupe Smits Džoni Mar.

Iako će za sve posetioce ulaz biti slobodan, postojaće i VIP zone, koje će pružiti veće uživanje, ali će za njih morati da se kupi karta.

Dejan Grastić, jedan od osnivača festivala, istakao je veliko zadovoljstvo što će Mar nakon festivala Glastonberi i Siget nastupiti i u Beogradu.

- On dolazi prvi put u Srbiju. Reč je o gitarskoj ikoni koja je veoma uticala na kultnu mančestersku scenu. Očekujemo izuzetan nastup na beogradskom Ušću - kazao je Grastić i dodao da nakon velike pauze u Beograd dolazi i Manjifiko, koji je jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, ali i da publika nikako ne treba da propusti "Rok operu" na otvaranju festivala, kada će 120 izvođača oživljavati nezaboravne rok hitove.

foto: Tanjug Sava Radovanovic

Aleksandar Petrović, frontmen rok grupe Ortodoks Kelts, napomenuo je da je Bir fest davno prevazišao okvire muzičkog festivala. - Pokušaćemo da odemo korak dalje u koncertnoj izvedbi jer naš bend nikada ne kalkuliše kada je pred publikom - kazao je Petrović.

Kurir.rs/M.C. Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track