PRVO VEČE

DEJAN CUKIĆ OTVORIO BEER FEST: Publika je već spremna za đuskanje DO ZORE! (KURIR TV)

Pop kultura -

Konačno je počeo Beer fest, a čast da ove godine otvori vrata i prvi stane na binu je Dejan Cukić koji sa svojim bandom u sjajnom raspoloženju privlači sve više ljudi.

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić

S obzirom da su zbog najavljene oluje organizatori pomerili otvaranje za danas publika je jedva dočekala prve taktove da zaigra i zapeva popularne Cukićeve hitove.

foto: Nemanja Nikolić

"Super je kad je nastup ovako rano, prvo znam da ste svi trezni a i da ste došli samo zbog nas! Hvala vam! To je pohvalno", poručio je Dejan.

foto: Kurir

Nakon Dejana Cukića na binu će se popeti Artan Lili, zatim legendarni Kerber, te Yu grupa, a današnji dan publika će završitu uz energični Eyesburn.

foto: Nemanja Nikolić

Kada je Cukić zapaveo svoj hit "Julija" publika, u kojoj su i roditelji s decom, mladi i stari, je pevala u glas s njim i pozdravljala ovacijama i aplauzom.

"Tačno na današnji dan počeo je Vudsok, tačno pre nedelju dana Bitlsi su prešli svoj čuveni pešački i nastao je legendarni omot za album! Mi smo malo njihovu pesmu preradili i ona glasi ovako", kazao je Cukić i zapevao "Zajedno"!

Kurir.rs, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja