Najnovije vesti

MANEKENKA KOJA JE VISILA SA ŽIČARE KOD KINESKOG MILIJARDERA ODBILA PONUDU! Hteo da joj da nekoliko hiljada dolara, a ona traži PUNO VIŠE: Moram da oporavim DUŠU I TELO!
Foto: Instagram Printscreen, Youtube Printscreen

SKUPLJA SNAGU

MANEKENKA KOJA JE VISILA SA ŽIČARE KOD KINESKOG MILIJARDERA ODBILA PONUDU! Hteo da joj da nekoliko hiljada dolara, a ona traži PUNO VIŠE: Moram da oporavim DUŠU I TELO!

Pop kultura

Srpska lepotica Simona Andrejić (25) teško je povređena tokom vožnje na ziplajnu, kada se isti nije zaustavio, pa je Simona velikom brzinom udarila u drvo, a od siline udarca ostala je "zakucana" 15 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila dva sata.

Od 21. avgusta, kada je Page Six objavio vest, a ujedno i srpska javnost saznala za nesreću ove Beograđanke, Simona nije davala izjave ni za strane, ni za domaće medije.

Obratila se javnosti preko portala Telegraf i po prvi put dala komentar na svoje stanje i celokupnu situaciju:

"Istina je da sam bila u teškoj nesreći i nažalost imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam, nisam još u stanju da odgovaram na pitanja", počela je Simona.

"Za sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre", rekla je Simona za Telegraf.

Podsetimo, nereća se dogodila 17. jula, na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, koje se nalazi u Vestčesteru, u Njujorku.

Ču je pozvao grupu mladih modela, kao i svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru.

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se prema pisanju stranih medija zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Međutim, nakon što je Simoni ponudi svega nekoliko hiljada dolara mesečno, koje bi joj davao tokom čitave godine dana, Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži.

Kurir.rs/Telegraf, Ivana Cicović/Foto: Printscreen, Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...