Najnovije vesti

BRED PIT SE PRED DECOM LEŠIO OD ALKOHOLA I DROGE! Stalno je bio PIJAN, a nikad ne bi izašao na PRAVI PUT da se nije desilo OVO
Foto: Profimedia

NIJE MOGAO DA STANE

BRED PIT SE PRED DECOM LEŠIO OD ALKOHOLA I DROGE! Stalno je bio PIJAN, a nikad ne bi izašao na PRAVI PUT da se nije desilo OVO

Pop kultura

Bred Pit se prisetio detinjstva i činjenice kako je vaspitavan da ne pokazuje slabost, te da tek sad, u zrelim godinama, sebi ponekad dozvoli da bude ranjiv.

Osvrnuo se i na jedan od najtežih perioda u životu - kada se nakon 11 okončao njegov brak sa Anđelinom Džoli. Jedan od glavnih razloga za kraj bila je i Bredova odanost alkoholu, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo opijanje dok su porodično sa decom leteli privatnim avionom.

foto: Profimedia

"Uzeo sam stvar na kraju u svoje ruke i odrekao se alkohola", rekao je Pit, i priznao da je 18 meseci odlazio na sastanke anonimnih alkoholičara nakon što je Džolijeva predala papire za razvod.

Holivudski šarmer otkrio je i da je grupa okupljala samo muškarce, a da mu je pomoglo to što su svi bili otvoreni i spremni da pokažu svoje greške.

"Gledate sve te muškarce koji sede u krug i sasvim iskreno progovaraju o najintimnijim stvarima, a tako nešto nikada pre toga nisam doživeo. To je bilo moje sigurno mesto gde su osuđivanja svedena na minimum, a i ja samog sebe nisam puno osuđivao", dodao je.

Slavni 55-godišnjak tu nije stao sa priznanjima, već je otkrio da se pored alkoholizma, borio i sa zavisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

"To su bile devedesete i sva ta pažnja mi nije prijala. Bilo mi je zaista neprijatni zbog svih tih očekivanja, ali i mišljenja drugih. U jednom trenutku postao sam pustinjak, bio sam nesvestan svega što se oko mene dešava", zaključio je Bred.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The New York Times/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...