Najnovije vesti

BOŽO VREĆO GLAVNI NA PARADI U SARAJEVU: Šetao u HALJINI, ljubio se u usta sa NJIM, Sarajlije kažu da je baš PRETERAO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PONOSAN

BOŽO VREĆO GLAVNI NA PARADI U SARAJEVU: Šetao u HALJINI, ljubio se u usta sa NJIM, Sarajlije kažu da je baš PRETERAO (FOTO)

Pop kultura

Božo Vrećo (35), pevač iz Bosne i Hercegovine, bio je jedan od hiljadu učesnika Parade ponosa u Sarajevu. Pevač je za ovu priliku obukao crnu suknju i majicu u bojama LGBT zajednice, a na društvenim mrežama je izrazio svoje oduševljenje zbog događaja kome je prisustvovao.

 

- Pride Sarajevo! Samo ljubav - napisao je Vrećo na svojem Instagram profilu, a na fotografijama je pozirao s glumcem Feđom Štukanom (45) i brojnim drugim učesnicima Parade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Vrećo se zbog manifestacije ranije vratio sa odmora u Herceg Novom.

 

- Naravno da sam se vratio zbog svih onih kojima moj život, umetnost i sloboda življenja jesu oslonac i uzor, pokazatelj da možete sve, da uvek i bezuslovno sledite svoj cilj, volite koga vam srce želi i da budete to što jeste - napisao je pevač na Fejsbuku.

 

- Ponosan sam i srećan. Ovo meni znači puno, ne samo meni već svima koji se osećaju različito. Ovo je veliki pomak za BiH. Srećan sam što mogu biti deo nečega što otvara vrata Evropi i nečem lepom. Napokon iz tame izlazimo u svetlo - dodao je.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto:Printscreen/Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...