Najnovije vesti

DUŽINA VAŠIH PRSTIJU KRIJE VAŠE NAJMRAČNIJE TAJNE: Ako je OVAJ PRST duži od ostalih, to NIJE SLUČAJNOST!
Foto: Profimedia

Telo krije Zanimljive tajne

DUŽINA VAŠIH PRSTIJU KRIJE VAŠE NAJMRAČNIJE TAJNE: Ako je OVAJ PRST duži od ostalih, to NIJE SLUČAJNOST!

Zanimljivosti

Stopalo i prsti na nogama mnogo mogu da otkriju o vama i vašem zdravlju. Dobro obratite na njihovu dužinu. 

 

Veliki palac

Ako imate veliki palac, to znači da ste sretna i talentovana osoba. Pametni ste, kreativni i duboki mislioci. Postoji jedan sporedni efekat, a to je da se teško fokusirate na jednu stvar, zato što vaša kreativnost juri napolje.

 

Drugi prst

Drugi prst na desnom stopalu pokazuje šta želite od života. Prostor između drugog i trećeg prsta znači da ste emotivna osoba i pokušavate da zadržite emocije daleko. Što je duži drugi prst, bolje su vam liderske veštine. Manji drugi prst znači da ste strpljivi u životu.

foto: Profimedia

Srednji prst

Ako vam je treći prst veći od ostalih prstiju, to znači da ste skup neprekidne energije i veoma snalažljivi na poslu. Volite savršenstvo u radu i sve što uradite, uradite na najbolji način. Manji srednji prst znači da znate kako da uživate u životu. Ne ljutite se lako i znate kako da opustite.

 

Četvrti prst

Dugačak četvrti prst znači da vam je porodica najbitnija stvar u životu. Njegujete stvari i odnose i veliki ste slušalac. Mali četvrti prst znači da porodica nije stvar na koju se toliko fokusirate i vaš fokus je na drugim stvarima u životu.

 

Mali prst

Ako vam je mali prst dugačak, to znači da ste još dete u duši i odbijate odgovornost u životu. Brzo vam postane dosadno i imate nemiran duh. Ako možete pomerati i mrdati prst odvojeno od ostalih, onda ste avanturističkog duha. Ako ne možete, onda sve volite da radite rutinski, odani ste ljudima koje volite i to očekujete zauzvrat.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Novi.ba/Foto Profimedi

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...