DEVEDESETIH SU MUŠKARCI U SRBIJI LUDELI ZA NIKITOM: Fatalna plavuša je bila prava BOMBA, a danas je niko ne bi prepoznao! Potpuno se IZOBLIČILA (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠTA JOJ SE DESILO?

DEVEDESETIH SU MUŠKARCI U SRBIJI LUDELI ZA NIKITOM: Fatalna plavuša je bila prava BOMBA, a danas je niko ne bi prepoznao! Potpuno se IZOBLIČILA (FOTO)

Pop kultura -

Sasvim smo sigurni da se i dan danas sećata fatalne Nikite iz istoimene serije, koja je krajem 90-ih bila jedna od najpopularnijih u svetu, ali i u Srbiji.

Ova serija snimljena je prema istoimenom francuskom filmu režisera Luka Besona, a kroz pet sezona i 96 epizoda imali smo prilike da se saživimo sa dva glavna lika - prelepom i opasnom ubicom Nikitom i njenim trenerom Majklom koji rade u strogoj tajnoj organizaciji Odsek 1.

foto: Profimedia

Fatalnu Nikitu tumačila je australijska glumica Peta Vilson, a ova uloga donela joj je planetarni uspeh i slavu. No, danas 18 godina posle kraja serije, ova dama gotovo da ne liči na sebe!

Svet je osvojila izvajanom figurom, ali i specifičnom lepotom, platinastom kosom i ledeno plavim očima, ali joj sve ovo ipak nije pomoglo da se upiše na holivudsku A listu.

foto: Profimedia

Ipak, ona je nastavila da snima brojne filmove, iako ne blokbastere, ali je digla ruke od glume 2015. godine.

Trenutno se aktivno bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša. Tek ponekad snimi poneki dokumentarac ili se pojavi u televizijskim emisijama, a vrlo je posvećena i odgajanju svog sina Marloua, koga je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom.

foto: Profimedia

No, zanimljivo je da je ova 48-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, danas gotovo neprepoznatljiva - nabacila je nekoliko kilograma, ali i odustala od imidža fatalne žene.

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track