CENE SU PAPRENE

KURIR U PRESTONICI MODE! TRK U MILANO AKO ŽELITE DA BUDETE U TRENDU: Pre toga samo prodajte garsonjeru u centru Beograda! (KURIR TV)

Pop kultura -

Kurir se trenutno nalazi u evropskoj prestonici mode Milanu gde je juče počeo "Fashion week".

1 / 12 Foto: Kurir/Sandra Rilak

Sve vrvi od modela, stigle su i najpoznatije zvezde s modnih pista poput sestara Hadid koje su, između ostalog, nosile "Pradu" na reviji. Tu su i najveći svetski dizajneri kao i modne kuće koji predstavljaju svoje najnovije kolekcije.

foto: Kurir/Sandra Rilak

Ukoliko nemate sreće da se domognete ulaznica za modne revije, sve možete naći u brojnim radnjama. Pre nego što pođete put Milana u šoping, prodajte garsonjeru u Beogradu. Za neke i to će biti malo. To je utisak ekipe Kurira koji je zavirio u sve radnje najčuvenijih svetskih brendova.

foto: Kurir/Sandra Rilak

Ukoliko želite da se obučete u "Max Mari" od glave do pete, trebaće vam bar 5.000 evra. Oni koji vole "Marinu Rinaldi" za haljinu moraju izdvojiti oko 1.200 evra. U "LV" čizmice mogu se naći za 1.000 evra, tašne od 1.500, a, ukoliko želite muzičku kutiju s potpisom "LV" platicete 2.400 evra.

foto: Kurir/Sandra Rilak

"Bottega" mami dah sa tašnama od ručno ispletene kože, ali malo veća i to u žutoj boji je 4.900 evra. Na istom mestu možete nabaviti i kožni kaput za 3.400 evra. Celine nudi modele tašni u različitim veličinama, pa se male mogu naći za 950, a one srednje veličine se kreću oko 1.900 evra. Većina butika u radnjama ne dozvoljava fotografisanje.

foto: Kurir/Sandra Rilak

Kurir.rs/S.R, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja