KAD JE SAZNAO DA JE TO NAJBOLJE U SRBIJI: ODMAH JE DOŠAO U BEOGRAD: Svi misle da je Kevin Spejsi u Srbiji zbog glume, ali to nije ni blizu istini! DOŠAO DA SE UVERI! (KURIR TV)
Foto: Sonja Spasić

Živeli

KAD JE SAZNAO DA JE TO NAJBOLJE U SRBIJI: ODMAH JE DOŠAO U BEOGRAD: Svi misle da je Kevin Spejsi u Srbiji zbog glume, ali to nije ni blizu istini! DOŠAO DA SE UVERI! (KURIR TV)

Pop kultura -

Kevin Spejsi je u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi u našem hotelu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi iznenada je pre tri dana došao u Beograd.

On u našoj zemlji nema poslovni angažman već je došao samo zato što je ne prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

foto: Sonja Spasić

Naša ekipa uslikala je glumca juče kada se vratio u hotel sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

"Ne, ne, ne želim ništa da govorim", rekao nam je glumac pre nego što je ušao u lift.

Njegov menadžer nam je samo kratko poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je neverovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

"Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio se da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati", rekao je naš izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju.

Nakon što je rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

Kako saznajemo, nakon što je posetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka u hotelu, ponovo su upustio u upoznavanje Beograda.

foto: Sonja Spasić

"Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gde ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vreme", dodaje je izvor.

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave "San letnje noći". Srpski glumci su bili oduševljeni i za ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track