ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU! SMUVALI SU SE IAKO SU  BILI ZAUZETI: Srbija obožava ovaj TURSKI PAR, a sada su objavili RADOSNU vest! Evo kako je počela njihova LJUBAV (FOTO)
Foto: Profimedia

VELIKA LJUBAV

ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU! SMUVALI SU SE IAKO SU BILI ZAUZETI: Srbija obožava ovaj TURSKI PAR, a sada su objavili RADOSNU vest! Evo kako je počela njihova LJUBAV (FOTO)

Pop kultura -

Bračno-glumački par Berguzar Korel (36) i Halit Ergenč (49), koje je Srbija zavolela prvo u seriji "1001 noć", a potom i u "Sulejman Veličanstveni" čekaju drugo dete. To je potvrđeno na proslavi 50. rođendana njihove prijateljice Ajse Barim, na kojoj su se okupile mnoge poznate ličnosti.

Šeherezadu u seriji "1001 noć", neuspešno je pokušala da velikom torbom sakrije trudnički stomak. Ipak, ni ona ni Halit (Sulejman Veličanstveni) nisu želeli da komentarišu trudnoću, već su samo zahvalili na predivnoj zabavi.

foto: Profimedia

- Dugo se nismo ovako proveli. Bila je to predivna zabava. Volimo Ajše, sarađujemo od 2006. godine i kao porodica smo - izjavili su okupljenim novinarima.

Nekoliko dana kasnije prilikom šetnje u Istanbulu, glumac i glumica nisu mogli a da ne odgovore na pitanja turskih medija, pa su zvanično potvrdili trudnoću.

- Ne mogu da opišem koliku nam je sreću donela ova vest, trudnoća je blagoslov, a upavo se tako i osećam - izjavila je ona.

Podsetimo, Korel i Harit su uplovili u vezu pre 13 godina na setu serije '1001 noć'. Njihova hemija bila je očoigledna, a zaljubljenost ih je navela da ostave svoje tadašnje partnere. Halit je bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi koja je u tom trenutku bila trudna, ali je odlučila da prekine trudnoću. Berguzar je ostavila dugogodišnjeg dečka. Venčali su se 2009. godine i imaju devetogodišnjeg sina Alija.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track