PORODILA SE ČUVENA STARLETA: Bila je u MUKAMA 9 meseci zbog retkog poremećaja koji pogađa trudnice! Srećne vesti objavio PONOSNI TATA (FOTO)
Foto: Profimedia

MAJKA PO DRUGI PUT

PORODILA SE ČUVENA STARLETA: Bila je u MUKAMA 9 meseci zbog retkog poremećaja koji pogađa trudnice! Srećne vesti objavio PONOSNI TATA (FOTO)

Pop kultura -

Starleta Amber Rouz postala je majka po drugi put, nakon što je dobila prvo dete sa dečkom Aleksanderom Edvardsom.

Radosnu vest je podelio ponosni tata na svom Instagram profilu.

"Hvala ti Amber što me toliko voliš i hvala ti što si svoje telo izložila svemu tome kako bi donela mog sina na svet. Ja nikada ne bih mogao da budem jak kao ti. Ti si prava rok zvezda", napisao je on.

Model je već majka šestogodišnjeg sina Sebastijana kojeg je dobila sa bivšim mužem Viz Kalifom.

Amber je obavestila fanove da će se uskoro poroditi jer je objavila video iz bolnice gde je AE bio u zaštitnoj odeći i pričao sa Sebastijanom. Ona je prebacila termin za porođaj i u šali objavila video pre neki dan o tome kako je još uvek trudna.

foto: profimedia

Vest da čeka bebu objavila je u aprilu i rekla svima da će Sebastijan uskoro dobiti brata. Za Amber ova trudnoća nije bila nimalo laka jer je bolovala od hipermesis gravidarum stanja, koje karakterišu užasne mučnine, a ovo stanje mučilo je i Kejt Midlton i Emi Šumer.

Ona je zabeležila trenutke u trudnoći koji su joj bili teški kako bi pomogla ženama koje se bore sa istim stanjem kao i on i kako bi malo bliže objasnila ovaj sindrom. Amber je rekla da je sve vredno deteta koje nosite u stomaku i da koliko god joj teško izgledalo, beba daje snagu da nastavi dalje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track