Najnovije vesti

ŠOK U UŽIČKOM POZORIŠTU! OVO JE DOKTORKA KOJA JE SPASAVALA SLOBODU MIĆALOVIĆ SINOĆ NA SCENI: Puna sala BEZ DAHA pratila UŽASAN PRIZOR, a onda se desio OBRT!
Foto: Privatna Arhiva, Vladimir Šporčić

neočekivano!

ŠOK U UŽIČKOM POZORIŠTU! OVO JE DOKTORKA KOJA JE SPASAVALA SLOBODU MIĆALOVIĆ SINOĆ NA SCENI: Puna sala BEZ DAHA pratila UŽASAN PRIZOR, a onda se desio OBRT!

Pop kultura

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno delovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć!

Ona nije bila jedina koja je reagovala na scenu iz pozorišnog komada "Lorencačo". Još jedan doktor je pošao iz zadnjih redova na scenu, dok je nekoliko njih iz publike zabrinuto vikao: "Njoj stvarno nije dobro! Pomozite joj!".

Sve se odigralo na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu "Lorencačo". U jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić. Uporno viče:"Otvorite vrata!" Prilaze i drugi glumci iza scene i zabrinuto deluju. U tom momentu i publika počinje da se vrpolji, neki ustaju i viču: "Pomozite joj!".

Na scenu iz publike se penje dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

foto: Privatna Arhiva

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

Kurir.rs, MV, Informer / Foto: Printscreen YouTube, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...