UDARAO ME JE DOK SE NISAM PREDALA, PA SILOVAO! Roman Polanski PONOVO optužen za isti zločin koji je prvo počinio sa MALOLETNICOM!
Foto: Profimedia

UŽAS

UDARAO ME JE DOK SE NISAM PREDALA, PA SILOVAO! Roman Polanski PONOVO optužen za isti zločin koji je prvo počinio sa MALOLETNICOM!

Pop kultura -

Jedna Francuskinja u petak je optužila Romana Polanskog da ju je silovao 1975. u Švajcarskoj kada je imala 18 godina, objavio je list Parizijen, nekoliko dana pre početka prikazivanja novog filma reditelja.

Valentin Monije, navodi da nije podnela tužbu, ali je odlučila da javno optuži Polanskoga zbog prikazivanja filma "Optužujem" o nepoštovanju pravde i aferi Drajfus.

"Nisam s njim bila u vezi, ni ličnoj ni profesionalnoj, površno sam ga poznavala", ispričala je za list ta fotografkinja, koja je bila manekenka u Njujorku i glumila u nekoliko filmova tokom 1980-ih godina, poput "Tri muškarca i kolevka".

"Udarao me je dok se nisam predala i onda silovao", priznala je.

Roman Polanski odlučno odbacuje optužbu za silovanje i ističe da navodni događaji od pre 45 godina nikada nisu prijavljeni pravosudnim telima.

Polanski je priznao krivicu zbog polnog odnosa s maloletnicom 1977. i bio osuđen na 90 dana zatvora, ali je oslobođen nakon 42 dana. Kada je saznao da sudija namerava da mu odredi višegodišnju zakonsku kaznu, pobegao je iz Sjedinjenih Država u Francusku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja