UBIO ĆERKU VITNI HJUSTON, GURNUO JOJ GLAVU U KADU S VODOM! Nik Gordon pronađen MRTAV! Preminuo posle srčanih udara
Foto: Beta Ap

STRAŠNA SUDBINA

UBIO ĆERKU VITNI HJUSTON, GURNUO JOJ GLAVU U KADU S VODOM! Nik Gordon pronađen MRTAV! Preminuo posle srčanih udara

Pop kultura -

Nik Gordon koji je osuđen za smrt svoje devojke Bobi Kristine Braun, ćerke jedinice američke pop legende Vitni Hjuston, pronađen je mrtav, rekao je u sredu njegov advokat za Frans Pres.

Advokat Nika Gordona nije želeo da otkrije okolnosti smrti svog klijenta.

"I pored svih iskušenja sa kojima se Nik zadnjih godina borio, mogu iskreno da kažem da se jako trudio da ostane podignute glave i trezan, i da je iskreno i iznad svega hteo da živi u sreći i zdravlju sa svojom porodicom", rekao je.

List "Daily Mail" piše da je Gordon preminuo nakon niza srčanih udara koje je dobio na Novu godinu koji su posledica predoziranja.

Podsetimo, Bobi Kristina Braun preminula je u julu 2015. godine u 22. godini. Ćerka Vitni Hjuston popila je "toksičan koktel" koji joj je napravio Nik Gordon. Nakon ispijanja napitka ubrzo je izgubila svest. Nik Gordon (30), joj je zatim gurnuo glavu u kadu s hladnom vodom zbog čega je dobila oštećenje mozga.

Patolozi nisu mogli utvrde li je bila reč o ubistvu iz nehata ili s predumišljajem. Obdukcijom je utvrđeno da je Bobi Kristina pre smrti konzumirala alkohol, kokain i marihuanu.

U novembru 2016. američki sud osudio je Nika Gordona na novčanu kaznu u iznosu od 36 miliona dolara koje je morao isplatiti Kristininoj porodici. U tužbi koju su podneli navodi se da je Gordon na dan njene smrti vikao na nju jer je bio ljubomoran te da je pre toga "čitavu noć proveo na ulici kupujući kokain i konzumirajući alkohol".

Majka Bobi Kristine, Vitni Hjuston pronađena je mrtva u kadi u hotelskoj sobi na Beverli Hilsu 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track