MEGAN MARKL POMOGLA SRBINU DA SE FOTKA SA DEVOJKOM! Sama im je prišla, par VAN SEBE!
Foto: Profimedia, Printscreen ctvnews

HIT

MEGAN MARKL POMOGLA SRBINU DA SE FOTKA SA DEVOJKOM! Sama im je prišla, par VAN SEBE!

Pop kultura -

Asimina Kantorovic i njen momak Ilija Pavlović poželeli su da se fotografišu ispred lepog pejzaža u sklopu jednog regionalnog parka u Vankuveru. Par se svojski trudio da napravi dobar selfi i ne sluteći da će im prići vojvotkinja od Saseksa i pružiti im ruku.

Naime, Megan Markl i princ Hari tamo su provodili vreme u planinarenju, a sa njima bila je i Ebigejl Spenser, glumica koja je tumačila ulogu Skoti u seriji "Suits". Ona i Megan radile su zajedno na tom prijektu. Vojvotkinja se tumačila ulogu Rejčel Zejn.

"Nisam mogla da verujem. Pogledala sam sa strane i ugledala princa Harija. Gledala sam levo-desno i pitala se - da li se ovo zaista dešava", rekla je Asimina stranim medijima.

Megan je pitala da li može da im pomogne, videvši koliko se muče da "uhvate" dobru fotku uz pomoć selfi štapa.

"U tom trenutku jedino što mi je palo na pamet da kažem je - postoji toliko toga što selfi štap može da uradi", a Megan se nasmejala i odgovorila: "Onda ćemo morati da se potrudimo", dok je Hari dobacio, "samo bez pritiska".

Megan je ovaj srećni par uslikala tri puta u "Horth Hill" parku u Vankuveru, a onda su poželeli jedni drugima srećne praznike i razišli se.

foto: Printscreen, CTV News

Kurir.rs/Žena/Foto: CTV News printscreen, Profimeda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track