MEGAN I HARI SU OVOM FOTKOM SVIMA ČESTITALI 2020. GODINU! Zabeležili su sve bitne trenutke iz 2019. (VIDEO)
Foto: Profimedia

kraljevska čestitka

MEGAN I HARI SU OVOM FOTKOM SVIMA ČESTITALI 2020. GODINU! Zabeležili su sve bitne trenutke iz 2019. (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Hari (35) i Megan Markl (38) pokazali su dosad neviđenu fotografiju svog sina Arčija, koja se našla u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka u 2019. godini. Fotografije su objavili sinoć uz pesmu 'Clocks', muzičke grupe Coldplay.

Na fotografiji se vidi princ Hari koji stoji pored jezera, a verovatno je nastala u njihovom kanadskom božićnom skrovištu u Vankuveru. Arči na glavi ima kapicu, a odeven je u braon jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile poklon australijskog guvernera Pitera Krosgruva.

- Bilo nam je divno da upoznamo mnoge od vas širom sveta i jedva čekamo da vas upoznamo još više sledeće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas doneti zdravlje i sreću - napisali su Megan i Hari uz objavu na društvenoj mreži.

Hari i Megan proveli su Božić sa Arčijem u više od 14 miliona dolara vrednom dvorcu. Na odmoru daleko od Londona uživaće čak šest nedelja. Megan je inače u Kanadi živela sedam godina.

- Vojvoda od Saseksa bio je čest posetilac Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina pre nego što je postala član kračjevske porodice - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živela u Torontu pre nego što se pridružila kraljevskoj porodici. Zbog Harije se "pozdravila" sa likom Rejčel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvezde.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track